May 30

Het zou een droom zijn, als u de computer start en kon gebruiken voor jaren zonder problemen en zorgen. Maar tot nu toe onze technologie niet heeft, dat is de reden waarom je blijft jezelf te vertellen aan een deskundige als eigenaar op te ruimen wat fouten zijn. Voor dit zeker hoorde een trage internetverbinding.


Internet zo traag - Hoe het versnellen van de overdracht


Werk sneller met het internetWaarom de verbinding is zo traag

Bij het zoeken naar redenen voor een trage internetverbinding, komt u in een aantal punten. Omdat de kabel kan worden beïnvloed door diverse factoren, welke de gebruikelijke voorstelling niet langer kan worden verstrekt.

  • Vaak verantwoordelijk voor lame lijnen zijn programma's. Beveiligingssoftware kan vertragen de overdracht, als een toepassing die de computer zelf vertraagt. Deze webpagina's niet meer zo snel verschijnen om te veronderstellen dat de verbinding geremd.
  • Een andere reden voor een langzame Internet te vinden in de afstand tussen de router en computer. Draadloze adapter, lange kabel met connectoren en verouderde router vertegenwoordigen muren die moeten worden overbrugd.
  • Ten slotte kan ook de provider, wat de snelheid van de internetverbinding onbedoeld zijn. Dit is echter niet het geval in het algemeen.

Gebruik de Internet lijn weer op normale snelheid

  1. Begin door uw computer schoonmaken jezelf. Open voor de Task Manager door met de rechtermuisknop te klikken op het startbalk en zoek hier voor toepassingen die een groot deel van de middelen in beslag.
  2. Analyseer de services en probeer ze zo mogelijk te verwijderen. U kunt deze achtergrond applicaties, uitwisselingsprogramma's en antivirusprogramma's langzaam naar snel alternatieven te sluiten.
  3. U moet dan maken wat ruimte op uw computer door onnodige diensten. Dit verwijst naar programma's die je nog hebt geïnstalleerd, maar niet langer te gebruiken. Een overzicht is te vinden op het bedieningspaneel.
  4. Tot slot, moet je jezelf vertrouwd met de router en het internet verbinding met de computer te maken. Verklein de afstand met behulp van de router via een andere poort, of laat u de computer verplaatst. In draadloze meubels of muren kan problemen veroorzaken. Denk in dit geval het gebruik van repeaters met.

Tags: Internet, surfen, Computer, snelheid, DSL, Internet-verbinding

Gerelateerde Artikelen aan Internet zo traag - Hoe het versnellen van de overdracht

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden