May 31

Zelfs beginners kunnen gebreide manchetten breien. Deze handleiding is gemakkelijk te herwerken. Je moet oppassen dat je niet vervalt de "breien verslaving", maar dan heb je cadeautjes voor Kerstmis voor het hele gezin.


Instructies - gebreide manchetten met kabel steek


Voor de hand gebreide mutsen passen bij de manchetten.Wat je nodig hebt:

 • Wol
 • Breien spel
 • Kabelnld

Gebreide manchetten als Christmassy accessoire

 • U kunt de manchetten in een bijpassende kleur breien aan uw sjaal, de muts of handschoenen.
 • Ook, kan het patroon anders zijn. Je kan bijvoorbeeld op de rij aan de buitenzijde met de hieronder beschreven werkwijze, een kabel breien of breien afwisselend manchetten 5 rechts en 5 links draaien.
 • Warmers niet alleen verbeteren van uw outfit, maar houden ook de broek in hun laarzen en zijn mooi en warm.

Aanwijzingen voor gebreide boorden

Deze handleiding is eenvoudig nachzustricken. Voor de boeien u nodig heeft over 200- 300 gram wol en breinaalden, de juiste waardering. Van kleurrijke resten wol kunt u manchetten breien. De wol dient alleen ongeveer dezelfde sterkte.

 1. Neem de manchetten over 50 steken en distribueren naar de breinaalden van de naald 4 spel. Sluit het werk om de cirkel.
 2. Eerst breit u 3 tot 5 cm rib, die de eerste rij aan te sluiten voor ronde.
 3. Dan beginnen met het patroon set. Nu kunt u Gauntlets afgewisseld met 5 ronden links en 5 nld links rijen of gebreide manchetten in breien steken en te bouwen aan de buitenkant van een één vlecht.
 4. De kabel patroon is heel simpel. In de eerste rij je breien aan de buitenkant 2 steken links, dan zes steken en dan weer links 2 steken. De rest van de ronde je breien in slechts breien steken. De herhaling in de komende 2-5 rondes.
 5. In de zesde ronde brei 2 steken terug naar de linkerkant, neem dan drie steken op een hulpnld en verslag uitbrengen aan uw breiwerk. Brei vervolgens de andere drie steken links en dan de 3 st van de hulpnld, brei 2 steken, noch de linker en de rest van de ronde pas weer in breien steken. Brei dan weer rijen 1ste tot de 5de en de 6e ronde je hun 6 mazen vouwen in een vlecht.
 6. Het herhalen totdat uw manchetten hebben het recht, uw gewenste lengte.
 7. Brei Nogmaals 3-5 cm boordst als in het begin.
 8. Nu moet je alle steken los en elastisch te verwijderen.
 9. Naai dan de draden.
 10. Nu moet je naar de tweede manchetten breien als goed, dan is uw eerste paar winter warmers is klaar.

Tips over breien manchetten

 • Maak een proeflapje, dan kunt u uw exacte aantal steken te berekenen: breien een staal ongeveer 20 mesh en ongeveer 5 cm in hoogte.
 • Meet de omtrek van het been bij de enkel, voer 1 cm te identificeren en vervolgens uit een hoogte van het aantal steken nodig. (In een omtrek van 24 cm verkregen 60 st.)
 • De lengte van de manchet afzonderlijk kiezen: onder de knie, de helft kalveren of golven op het onderbeen.
 • Laat de draad einde opknoping buiten, zie je altijd de ronde vroeg.
 • In manchetten met strepen of patronen breien u in kleur in strip op (kleur verandert iedere 10 ronden) of het patroon-wise (10 ronden rechts steken, na 10 rondes van averecht afwisselend).
 • Bij het gebruik van wol blijft moet u ervoor zorgen dat ze voldoende zijn voor beide manchetten.

Ornamenten voor uw manchetten

 • Brei een klink (2,5 x 5 cm). Naai hem buiten aan de bovenkant en plaats een grote, rustieke knop op.
 • Niet alleen kinderen houden van pompons. Als u ook wilt hebben wat je manchetten, brei aan het begin van de bovenste manchet 1 hole round (1e ronde: 2 st samen, 1 omsl, 2 vlakte steken, brei 2 steken samen, enz., 2e ronde: alle steken en de enveloppen breien rechts), in de toenmalige draadsnijden een gehaakte string (lengte = 2x been omtrek) in de afgewerkte manchetten. Aan de uiteinden worden genaaid bobbels, kunt u karton zelf aanpassen met wol en stencils.

Andere auteur: Elke M. Erichsen

Tags: Leisure, handgemaakte, breien, wol, kabel steek, manchetten

Gerelateerde Artikelen aan Instructies - gebreide manchetten met kabel steek

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden