May 30

Een extra partij kamer is zeer praktisch, want achter de chaos die optreedt tijdens een luidruchtige viering, kunt u een keer de deur dicht. De kamer kan worden ingesteld, zodat het straalt een gezellige en rustieke sfeer waarin iedereen zich prettig voelt.


Instellen feestzaal - ontwerp ideeën


Maak met rustieke stilleven rustieke sfeer.Hoe zit het als je het opzetten van uw partij kamer als een gezellige schuur? Zeker moet u nu reinstellen geen koeien, maar met een paar keukengerei het is echt leuk. Veel van wat je nodig hebt voor decoratie, krijg je op rommelmarkten of de leuke boeren in het dorp om de hoek.

Feestzaal instellen als een stabiele - zodat u de ruimte te maken

Als u wilt naar het schilderachtige schuur-look van de kamer missen, is de schoonheid die je kunt uitrusten met grof en eenvoudige bouwmaterialen.

 • Zo kunt u geheel of gedeeltelijk te kleden de muren van de partij kamer met ruwe-gezaagde planken, die kunnen worden verkregen bij lage Traders.
 • Als je jezelf vertrouwen om een ​​vloer te zetten, ook deze eenvoudige houten platen zijn geschikt. Toch moeten deze lang genoeg zodat ze niet meer kunnen worden vergeven worden opgeslagen.
 • Zo is de ruimte er niet uitziet als een houten kist, moet je het plafond zien, echter niet hangen met planken, maar licht beter te benadrukken.

Build goedkope zitplaatsen

Kan worden bereid met eenvoudige middelen een tafel en een bank om de partijruimte in de stal uiterlijk. Echter, je kunt beter geen gebruik van ruwe-gezaagde planken, zodat geen van uw gasten vangt Holzspreißel.

 • Koop de ijzerhandel voor tafelblad en Bank geschaafde planken en zand het glad. Het tafelblad kan eenvoudig aan elkaar worden genageld aan de latten en bevestig twee oude eiken vaten.
 • Als de benen voor de bank om ofwel stabiel kwadraat dakconstructie of gebruik - als u uitstappen - boomstammen. Spijker of samen schroef de componenten simpelweg omdat het rustig rustieke kan gaan. Zorg echter, dat het meubilair is niet verkeerd en zijn krom. Ook een teller die u kunt configureren op deze manier.
 • Als u stoelen nodig hebt voor uw feest kamer, moet u eenvoudige houten stoelen gebruiken met rustieke charme.
 • Ook drukte hooibalen zijn geweldig voor top set, maar ook als decoratie. Als je een boer dan vragen, dan kunt u niet verwachten dat je betaald de balen. Het voer heeft de boerderij eigenaren geld kosten. De balen moet dan wrap met extra draad of touw, zodat ze niet uit elkaar vallen op de lange termijn.

Decoratie met de charme van een schuur

Als de basis van uw partij kamer worden gedaan, kunt u versieren naar hartelust.

 • Zet op de bank en stoelen, kussens dat je verband met rood en wit geblokte stof, en hang bijpassende gordijnen op.
 • Plaats tapijten in bruin-witte koe verbergen op de grond of hangen aan de muren die.
 • Check op de rommelmarkt voor keukengerei om die wedstrijd de stijl. Denk bijvoorbeeld aan de oude wagenwielen, hooivorken, hoefijzers of vee gerechten jukken. Of je probeert om een ​​gebroken paard zadel, die net dient om decoratieve doeleinden te krijgen.
 • Oude melkbussen, houten troggen of klein vee troggen zijn ook geschikt en kan prachtig rustieke set de scène zijn.
 • Voor de verlichting moet je niet open vuur, omdat de houten apparatuur brandt als tondel. Als u wilt rustieke Petroleum lampen hangen, moet je laat dit weer op te bouwen met een elektricien voor een normale voeding.

Wanneer u op deze manier instellen van uw partij ruimte, moet je geen risico met een open haard niet te nemen. Dit geldt ook voor het roken, die alleen kan plaatsvinden op de deur zo ver mogelijk.

Tags: Meubelen, Interior Design, Home Improvement, interieur design, Stall, Party Room

Gerelateerde Artikelen aan Instellen feestzaal - ontwerp ideeën

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden