May 30

Ben je gevangen op uw Sony Vaio een vervelende virus dat uw hele systeem verlamt? Geen Probleem. Met een paar stappen kunt u Windows 7 snel nieuwe installatie.


Installeer Op Vaio Windows 7


Soms is het opnieuw installeren van het Windows-systeem kan geschikt zijn.Installeer Windows 7 nieuwe - wat is het punt?

In de loop der jaren, verzamelt de computer op een correcte berg afval. Voor maanden niet gespeeld of onjuist verwijderd Games, virussen of andere ongewenste programma's kunnen uw systeem geleidelijk verlamde. U kunt letterlijk leiden tot wanhoop! Maar je kunt dit schone snel doen door Windows 7 te installeren op uw Sony Vaio gewoon nieuw.

 • Als u hebt gekozen voor een schone installatie van Windows 7, dan moet je een back-up van tevoren uit te voeren in ieder geval.
 • Om alle nog benodigde gegevens op een externe harde schijf op te slaan of te branden op CD. Kopieer liever te veel gegevens! Daarna kunt u ze nog steeds verwijderen.
 • Als uw computer is geïnfecteerd met een virus en kan Windows niet meer starten, kunt u proberen om Windows te starten in de veilige modus en zo de toegang tot de gegevens te krijgen.

Om het instellen van uw Vaio een nieuw

 1. Als je eenmaal hebt besloten om een ​​nieuwe installatie? Vervolgens plaatst u de Windows 7-schijf in het station.
 2. Herstart de computer en laadt het opstartmenu. Kijk op de vraag of voor het starten van Windows informatie zoals. B. "druk op F9 om het opstartmenu te voeren" of iets dergelijks op het scherm verschijnt. Als dit het geval is, druk dan snel op een paar keer de vereiste toets en begint al het opstartmenu.
 3. Mocht u informatie op het scherm te ontdekken, dus probeer verschillende sleutels in successie. Meestal is er de nodige toets tussen F1 en F12 (vaak F9 of F11).
 4. Selecteer het opstartmenu te starten vanaf de cd en volg de instructies.
 5. Nu moet u opgeven, onder andere, de toetsenbordindeling.
 6. Tot slot de Partition menu te bereiken. Hier kunt u aangeven welke harde schijf die u wilt Windows 7 opnieuw te installeren. U kunt ook formatteren harde schijven, opnieuw te maken of te verwijderen. Verwijder nooit de recovery-partitie!
 7. Nu kunt u, natuurlijk, bleef op uw computer, de bestaande Windows-versie en installeer het op een andere harde schijf van een nieuwe Windows-systeem. In het algemeen echter niet aan te bevelen. Wilt u liever een uitgebreide data back-up en uw oude systeem volledig te verwijderen.
 8. Door te kiezen voor de partitie is geïnstalleerd op Windows 7, en formatteren (nadat alle data is verwijderd!).
 9. (Niet herstel!) Installeer nadat Windows 7 weer naar een gewenste partitie.
 10. Uw computer zal nu de komende tijd in om het systeem opnieuw te installeren. Gedurende deze tijd kunt u voor kijkt, als u vindt uw administratie een cd met de benodigde drivers.

U zult versteld staan ​​hoe snel je computer is plotseling zijn. Na het installeren van de driver, bent u klaar om specifieke programma's opnieuw te installeren. Als u nodig hebt om gegevens van de externe harde schijf, dus moet u controleren voor de eerste virussen het.

Tags: software, Computer, Windows 7 te installeren, Sony Vaio, besturingssystemen

Gerelateerde Artikelen aan Installeer Op Vaio Windows 7

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden