May 30

Planten moeten een aantal eigenschappen, waardoor ze geschikt zijn voor het balkon. Voornamelijk het gaat om de hoogte van de planten, de bloemen blijvende welvaart, de snelle groei en armoede in stand houden. Bovendien, ranken in balkon planten zijn vaak gewenst of het vooruitzicht van een bruikbare fruit.


Installaties voor het balkon - de perfecte keuze


Tijdens de hoogtijdagen van de planters verdwijnen vaak onder een tapijt van bloemen.Self-aangedreven balkon planten zijn er niet

Hoewel planters of bloembakken voorzien reservoir, kunt u niet voor zichzelf uw balkon planten. Een minimum niveau van zorg ervoor dat de vaste planten er gezond en om te bedanken met een zee van bloemen op je. Regelmatige meststoffen en verwijderen van dode plantendelen komen bovenop het vereiste watertoevoer.

Let op de locatie-eisen van de planten

Op de naamkaartjes van balkon bloemen vindt u de informatie over de hoogte van de planten en de bloeitijd en symbolen voor lichte honger te vinden. Voor een site die ligt direct naar het noorden, je kunt niet vaste planten kiezen, vereisen de volle zon. U zult dan onmogelijk of zeer schaars groeien en bloeien zijn en maak je dus weinig vreugde. Als een semi-schaduwrijke balkon is genoemd, zou de zon een paar uur per dag te verzamelen. Balkonplanten voor deze locatie zijn van een zwart-witte cirkel logo.

Potplanten voor het balkon

Als je genoeg ruimte, dan kunt u ook denken aan andere planters als het balkon plantenbak. Heesters in planters kan dan hoger zijn, maar bloeien slechts een paar jaar door. Potplanten hebben meestal om de winter door te brengen in een vorstvrije ruimte. Zij zijn, in tegenstelling tot veel andere balkonbloemen, vaste plant. Een klassieker van dit genre is de Oleander. Het biedt privacy, is gemakkelijk te reinigen en kan halfschaduw weerstaan. Een aantrekkelijk alternatief is de giftige angel trompet. Daarom wordt weggehouden van kinderen en dieren. Bovendien, trompet van de engel stelt hoge eisen aan de watervoorziening. Beide planten zijn ook geschikt voor de patio.

Vroege bloeiers in bloembakken

Als u niet wilt wachten tot de zomer bloemen bloeien, heeft u de mogelijkheid om uw balkon planten te creëren in fasen. Zijn de vroegbloeiende rassen verdwenen, voert verse grond in de plantenbakken en verander de planten. Als een zeer veeleisend voor elke site, de viooltjes bewijst. U kunt mengen gelijk tussen high groeiende vaste planten. Een suggestie zou hier zijn de gehoornde viooltjes of sleutelbloem. Wilt u graag zien bloeiende bloembollen in het voorjaar, moet u om ze te gebruiken in de herfst en de winter voorkeur beschermd. Hier noemen hyacinten, tulpen of narcissen. Uw locatie kan ook halfschaduw te zijn.

Sierplanten voor het balkon in de zomer

De diversiteit van het aanbod van zomerbloemen voor het balkon maakt een beslissing moeilijk. Je moet planten die bloeien tegelijkertijd, verschillende en strijdige kleuren en zo hoog gelijk te kiezen. U kunt beslissen of u herplanten uw bloembakken jaarlijks of bezig met vaste planten. Laatstgenoemde variant maakt minder inspanning, maar heeft het nadeel dat de installaties vaak niet tegen vorst en dat zij alleen kunnen bloeien in een beperkt tijdsbestek. De balkons in Beieren zijn vaak een model van de gloed van kleur met jaarlijkse bloemen. Petunia en geraniums gedijen goed in bloembakken, als de toevoer van voedingsstoffen en onderhoud eens. Wanneer opknoping planten zich fuchsia aanbevelen (schaduwrijke plek) en opknoping Snapdragon.

Grateful planten zelfs met minder onderhoud

Minder veeleisend zijn onderwerpen Bloem, Gold Marie, harige Bidens of Dazette (geel Strawflower). Zelfs planten met vlezige bladeren overleven tijden van hongersnood goed, maar minder bloemen. Die vaak niet thuis, kunnen doen met bloembakken die een waterreservoir te hebben. Vindingrijk balkon tuinders graag een automatische irrigatie plastic flessen sleutelen.

De groentetuin buiten het raam keuken

Natuurlijk kunt u ook gewassen als decoratie, privacy planten en / of te dekken, als de omstandigheden het toelaten. Er is geen reden om sier vaste planten te combineren en zo tomaten als potplanten. Let op de verenigbaarheid van de nachtschadefamilie, kunnen sommige niet te dichtbij komen. Bad buren zijn in dit opzicht tomaten en komkommer, venkel.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Installaties voor het balkon - de perfecte keuze

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden