May 30

Met de software voor beeldverwerking "GIMP 'kunt u eenvoudig, maar professionele, post-proces uw afbeeldingen en hun toevlucht nemen tot een groot aantal gereedschappen en filters. Met versie "2.8" laat u toe om in een venster ook de individuele dokken nu. Hoe kunt u GIMP 2.8 installeren en vervolgens foto's te bewerken, kunt u hier vinden.


Installatie en gebruik van GIMP 2.8 - hoe het werkt


De installatie en het gebruik van GIMP 2.8.Installatie van GIMP 2.8

Om GIMP 2.8 te installeren, moet u een paar stappen uit te voeren.

 1. Download eerst GIMP 2.8 beneden. De download bestand is ongeveer 70 MB groot, waardoor het downloaden enkele minuten duurt.
 2. Ren dan het .exe-bestand met een dubbele klik.
 3. Klik op "OK" om de installatie in het Engels te voltooien. German is niet beschikbaar als een installatie taal.
 4. Selecteer vervolgens in de rechterbenedenhoek gebied "Install". Optioneel kunt u ook op eerder "Customize", om de installatie naar wens aanpassen. Dan zou je de locatie te selecteren, klikt u op "Next", selecteer de afzonderlijke componenten ("Vertalingen" u moet gebruiken om GIMP 2.8 in het Duits te kunnen gebruiken), en klik vervolgens drie keer op "Next" en "Install".
 5. Dan is GIMP 2.8 geïnstalleerd, die slechts een paar momenten zou vereisen.
 6. U kunt eindigen met "Voltooien" de installatie.

Bewerk afbeeldingen met GIMP 2.8

Zodra u met succes hebt geïnstalleerd de GIMP 2.8, kunt u snel en eenvoudig bewerken met de software uw foto's.

 • In tegenstelling tot eerdere versies van GIMP, de individuele machinale pallets ("docken") zijn om nu weer te geven in één venster. U kunt dit doen onder "windows" met "Single Window Mode" set.
 • Anders GIMP 2.8 werkt op vergelijkbare wijze als voorheen. Een beeld kan worden geladen met "Open", waar u kunt evenaren "File" met "Open Layers" load verschillende beelden, die vervolgens worden weergegeven in een vliegtuig onder de "File".
 • Levels zijn de centrale verwerking regeling in GIMP. U kunt maken met deze meerdere niveaus binnen een afbeelding en hoger bijvoorbeeld gescheiden van de achtergrond, de tekst blokken en andere beeldelementen bewerken.
 • Hiermee kunt u een bereik bewerken zonder dat andere lagen.
 • U kunt de niveaus in het rechterpaneel of in de juiste dock dat u ook het pictogram oog, die u vindt in elk geval de linkerzijde van een vliegtuig kunnen verbergen te vinden, om daardoor gemakkelijk te bewerken, bijvoorbeeld, andere lagen kan.
 • Uw belangrijkste editing tools kunt u vinden op de linkerkant of dock. Met deze, kunt u plaatst als tekenen, knippen, teksten of smudge bepaalde gebieden.
 • De afzonderlijke gereedschappen, kunt u ook bellen met het menu ("Tools"), waarbij u naast de sleutel waarmee u de functie snel oproepen vinden op te nemen.
 • Naast de "instrumenten", verwijzen naar "filter" verschillende opties waarmee u uw foto's bewerken. U kunt bijvoorbeeld effecten zoals "licht en schaduw", onder "Artistic" bijvoorbeeld, zet een beeld als "olieverfschilderij" of "Verbetering" voorbeeld. "Rode ogen verwijderen" of de afbeelding zelf "scherper".

Tags: software, installatie, Computer, Windows, beeldverwerking

Gerelateerde Artikelen aan Installatie en gebruik van GIMP 2.8 - hoe het werkt

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden