June 1

Pasta salade is een kleurrijke classic - Ontelbare combinaties van ingrediënten te creëren klassiek, vegetarisch, mediterrane en Aziatische varianten. Probeer het uit op je stemming, wat smaakt. Zelfs beginners kunnen een pastasalade bereiden. Hij wordt vaak op elk feest gegeten.


Ingrediënten voor Pasta salade - een recept met mayonaise


Pasta salade is eenvoudig, heerlijk en gevarieerd.Ingrediënten:

 • Voor een eenvoudige, klassieke versie (voor 5-6 personen):
 • 500 gram gekookte pasta,
 • 1 bush erwten
 • 1 blikje gesneden champignons
 • 1 blik asperges stukken
 • 1/2 ring worst
 • 5-10 augurken
 • 1 pot mayonaise
 • Zout

Zelfs voor klassieke pasta salade met mayonaise, zijn er verschillende recepten. U kunt bereiden met worst of vegetarisch, met of zonder erwten en natuurlijk met champignons, augurken of zelfs heel anders. Kijk naar wat de koelkast zal dragen. Zolang noedels en mayonaise zijn in het huis, de salade is niets om te voorkomen.

Diverse ingrediënten voor salades met pasta

 • Het begint met de noedels. Voor deze salade zijn ongetwijfeld. Maar wat? Spirellinudeln of elleboog macaroni zijn de meest gebruikte. Kinderen houd van grappige vormen. Als een gezond alternatief u volkoren pasta kan nemen. Veganisten gebruiken degenen zonder ei. Zelfs gekleurde pasta uit de markt zijn geschikt. Als u wilt kleur toe te voegen aan de salade, maar ziet er kleurrijke groenten gecombineerd met monochrome versies als een contrast van mooi.
 • Het is belangrijk dat de noedels niet te koken te zacht. Ze moeten al dente. Lees op de verpakking, wat is er voor de benodigde kooktijd. Na het koken, moet de noedels koelen.
 • Andere klassieke ingrediënten behoort mayonaise. Professionals maken hun eigen mayonaise geleden. De overgrote meerderheid van de chefs koopt commercieel. Hier kunt u kiezen tussen low-calorie light producten en andere varianten. Het is ook mogelijk enkele van de mayonaise te vervangen door yoghurt. Gezonde Olijfolie is ook geschikt als aanvulling. Mediterrane pastasalade volledig zonder mayonaise.
 • Of u worst, spek of ham in de salade, is aan u. Vaak gesneden vlees worst in kleine blokjes en voeg. Zelfs gekookte ham wordt vaak gebruikt. Ondertussen recepten met tofu bekend. Als je salade te bereiden voor vele gasten, het delen van iets als dit, dus je kunt bieden ook een vegetarische optie. Voeg de overblijvende bestanddelen dezelfde zijn. Weglaten alleen de worst.
 • Nu komt het creatieve deel van de voorbereiding. Om kleur toe te voegen aan de salade, geven veel koks in groene erwten. Ook gele maïs kernels en gehakte rode of gele paprika's zien er goed uit. Classics zijn augurken, champignons en snijd ze in korte stukjes asperge. De augurken voorzichtigheid. Niet te veel te nemen, anders smaken ze te veel voor. Met een appel, fris, groene komkommer, lente-ui en geraspte kaas brengen u meer smaken in het spel. U kunt ook koken kleine roosjes van broccoli en gesneden wortelen. Wanneer asperges het niet altijd de witte. Groene asperges is een goed alternatief.
 • Zoals kruiderijen zout en peper, kerrie, paprika, mosterd, peper en anderen zijn mogelijk, afhankelijk van hoe je het wilt. Als u niet zo ervaren, u liever een keer in zout en weinig peper blijven. Misschien heb je alleen maar zout nodig. Vaak leidt hen geschoten citroen versheid. En last but not least verse kruiden zijn niet alleen gezond, maar ook lekker en visueel aantrekkelijk. Ze moeten echter niet domineren. De klassieke belangrijkste ingrediënten blijven noedels, mayonaise, worst en misschien altijd groenten.

Classic pastasalade gemakkelijk gemaakt

 1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen en laat deze afkoelen.
 2. Snijd de augurken in kleine stukjes, de worst je rolt.
 3. Zet nu alle ingrediënten in een grote kom. Meng alles met de mayonaise. Vindt u uw groenten te veel, je in eerste instantie niets te geven. Er is hier geen kwaad, dat de bedragen niet correct gerapporteerd in gram. Probeer als je wilt het beste van de salade. Sommigen willen het met meer en anderen met minder groenten.
 4. Als de salade is te dik, dus te strak, kunt u voorzichtig voeg wat komkommer water. Ook de asperges water geschikt is. Is de koelkast weer yoghurt? Ook hij kan invoeren.
 5. Controleer nu of je van de samenstelling. U kunt meer worst of gepekelde komkommers gebruiken.
 6. Laat de beste lopen door alles wat een paar uur. Alleen dan uw salade smaken u van de uiteindelijke.

Pasta salade als een klassieke partij heeft altijd gelijk. Het kan gemakkelijk worden getransporteerd. Het is dus ideaal voor een picknick, op kantoor of op de weg als reizen bepalingen. Bereidde de avond ervoor, de keuken stress is beperkt. Integendeel, kan pasta fans zich creatief te genieten met de ingrediënten. Zo wordt pastasalade eenvoudige maar nooit saai gemaakt.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Ingrediënten voor Pasta salade - een recept met mayonaise

Tags

© 2019 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden