May 30

De plannen van informatie Telekom is minder interessant voor klanten of toekomstige klanten, als voor bouwbedrijven. U krijgt informatie over waar de lijnen zijn.


Informatie over de dienstregeling van de Telekom - Informatieve


Het plan informatie is belangrijk voor infrabedrijven.Basics over de planning informatie

  • De Telekom noemt het plan informatie route-informatie , deze naam is ook nauwkeuriger, omdat het niet een geplande lijnen, maar over waar leidingen zijn gelegd.
  • Als u wilt weten als klant, als telefoonlijnen zijn beschikbaar en kunnen worden aangesloten, gebruik nuttig de informatie over de beschikbaarheid en de netwerkdekking. Als eindgebruiker is alleen belangrijk voor u, dat er een lijn, niet waar het precies.
  • Aannemers die opgravingen uit te voeren, maar moeten precies weten waar de kabels van verschillende bedrijven zijn, zodat ze niet deze te vernietigen tijdens grondwerken. Voor deze mensen, de route informatie belangrijk. Omdat de online service biedt directe toegang tot de database server van Telekom, krijg je het alleen onder bepaalde voorwaarden verleend kans.

Gebruik de route-informatie verstrekt door de Telekom

  • Tenzij je een rechtmatig belang kan aantonen, zal u de mogelijkheid om te registreren als gebruiker. In dat geval moet u zich eerst aanmelden in ieder geval een contract. Als een civiele techniek bedrijf, of als kerk je meestal krijgt deze toegang toegestaan.
  • U krijgt een gewone PC met toegang tot internet, op ofwel Internet Explorer, Firefox of T-Online versie 4.0 als browser geïnstalleerd. Daarnaast worden Acrobat Reader en Java nog steeds nodig. Hierdoor kunt u de plannen af ​​te drukken, een printer beschikbaar moeten zijn.
  • Na ontvangst van uw persoonlijke gebruikers-ID en de code, kunt u zich aanmelden bij het systeem. Nu heb je de kans om te kijken naar zowel de route van de kabel op het coördineren of het exacte adres. Je moet eerst een Aufgrabungsanzeige. Dit dient als bewijs dat je hebt geleerd over de kabel run.

Houd er rekening mee dat u niet beschikbaar om ongeautoriseerde toegang tot de gegevens te maken, want op de Aufgrabungsanzeige gegevens in te voeren in het systeem. Dit is slechts één toegestaan, de Telekom heeft toegang verleend. Het gaat met het plan informatie is niet alleen een eenvoudige informatie, maar een interactief systeem.

Tags: Internet, telecom, telecommunicatie, systeem

Gerelateerde Artikelen aan Informatie over de dienstregeling van de Telekom - Informatieve

Tags

© 2024 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden