May 30

World of Tanks (WOT) is een gratis third-person tactical shooter MMO spel en is afkomstig van de ontwikkelaar Wargaming. Terwijl het creëren van een nieuwe account is snel en eenvoudig mogelijk, het tegendeel is waar bij de schrapping.


In World of Tanks verwijderen van de rekening


Verwijderen is erg vervelend en lastig.De rekening deletie in World of Tanks is omslachtig

Ben je moe van het spel te krijgen, dan kunt u vrij gemakkelijk de client software te verwijderen van uw computer. Je account zal niet, natuurlijk ook verwijderd wanneer u verwijderen en nog steeds op de servers van World of Tanks. Wanneer u dit wilt verwijderen, dus een ingewikkeld proces naar je toe komt. Alsof het genoeg dat je niet zomaar kunt verwijderen van een knop in de instellingen om uw account niet al werden gecompliceerd, en de manier waarop door de steun neemt zeer omslachtig dimensies. Een eenvoudige e-mail van de rekening aanvraagt ​​verwijdering zullen beantwoord worden alleen met een standaard antwoord van de ondersteuning. World of Tanks is een gratis spel en er is geen reden voor een account verwijderen. Om te voorkomen dat zich neerleggen bij geluk.

Verwijdering moet de steun accepteren

  1. Bezoek de support site van World of Tanks en log in met uw accountgegevens via de link "Inloggen" (zich rechts boven).
  2. Klik rechtsboven op het tabblad 'My Tickets "en selecteer" + nieuw ticket "uit. Componeer een bericht met als onderwerp "Account verwijderen" om de steun van het spel.
  3. In detail uitleggen en leg uit waarom u wilt uw account te verwijderen. Een goede reden zou zijn, bijvoorbeeld het verlies of veranderen van uw e-mailadres in.
  4. Zeg de naam van uw internet service provider en de naam van de stad op het moment van aanmaken van een account. Wist u goud of cadeaus te kopen in de winkel van World of Tanks, dus moet u de details te kopen (aankoopdatum. Betalingswijze en aankoopbedrag) toe te voegen.
  5. Stuur de ticket en de praktijk in geduld.

De steun kan tot 14 werkdagen voor de verwijdering van uw account is klaar. Als het proces is voltooid, wordt u een melding via e-mail. De annulering is definitief en kan niet ongedaan gemaakt worden.

Tags: Internet, consumentenelektronica, verwijderen, rekening, ondersteuning, World of Tanks

Gerelateerde Artikelen aan In World of Tanks verwijderen van de rekening

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden