May 30

De Sims gratis spel is een gratis spel variant van de vertrouwde leven simulatie. De simulatie kan op verschillende platformen te spelen en moeten concluderen, onder andere diverse missies. Dit omvat de inrichting van een partij


In Sims vrij spelen een partij - hoe het werkt


Voor de housewarming u een stereo nodig.Informatie over de Sims Free Play

De gratis sims gratis game kun je spelen als een Facebook-app op uw smartphone of tablet computer, of zelfs via het sociale netwerk. U kunt maximaal 16 verschillende Sims in uw stad en bedrijven met deze vele dingen - onder anderen huizen bouwen en vast te stellen, vriendschappen te onderhouden en diverse hobby's na te streven. Door de carrières van haar inwoners verdienen Simoleons. Met deze valuta, kunt u een heleboel dingen veroorloven. In Sims vrij spel zijn er tal van missies. Ze verzamelen door het oplossen van quests en ervaring en beloningen te ontvangen. Voor de taak "Het is hoog tijd voor een housewarming" Je moet een klein feestje te organiseren met meerdere deelnemers. In aanvulling op uw eigen alter ego, zul je nog eens vier inwoners van de stad hebben.

Om een ​​feestje

  1. Eerst moet je de sims gratis spel hebben een totaal van 4 Sims (bewoners). Als u slechts drie of minder bewoners, kunt u heel eenvoudig nieuwe te creëren.
  2. Zoeken naar het spel menu City Index en kies een gratis plot. Nu over dit symbool verschijnt. Daarnaast kunt u laat de Sim te verplaatsen in uw stad.
  3. Heeft 4 Sims samen, je moet (praten etc.) met deze sociale interactie vrienden te maken en kan dan uit te nodigen om uw housewarming party.
  4. Verkrijgen naast een discobal en een stereo-installatie en het opzetten in een huis, een feestzaal, een. Zijn alle 4 Sims in deze kamer, kunt u de muziek en laat dansen de eerste Sim. Na een tijdje, de andere gasten te maken met (indien nodig, kunt u erop klikken om te dansen en laten ook) en je hebt de taak met succes afgerond.

Tags: software, app, partij, spelen, het leven simulatie, Sims Free Play

Gerelateerde Artikelen aan In Sims vrij spelen een partij - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden