May 31

Om in een goede of zelfs de beste vriend in de liefde kan een moeilijke situatie voor de vriendschap. Of je vriend onthulde vervolgens, kan ook afhangen van hoeveel u is te wijten aan de vriendschap.


In liefde met een vriend - dus je ermee om


Van een goede freunschaft ook liefde kan zijn.Liefde en vriendschap niet altijd samen goed passen. Maar uit een langdurige vriendschap kan ook de ontwikkeling van zelfs de liefde - de vraag is dan hoe de relatie zal worden voortgezet: een vriendschap, een vennootschap of zelfs een korte affaire?

Worden geopenbaard als liefde

  • Als je verliefd bent met een goede vriend, dan zult u boven alles staan ​​met de vraag of u uw vriend of liever niet te vermelden.
  • Voordat u kiest voor een of andere variant, moet je duidelijk maken over de gevolgen kunnen dus respectievelijk,. Want na een bekentenis van de liefde, het is uw goede vriend waarschijnlijk moeilijk voor u om te blijven onpartijdig geconfronteerd.
  • Als u geen tekenen zijn dat uw vriend voelt soortgelijke gevoelens voor jou, moet je verwachten dat uw belijdenis dat u verliefd op hem, het einde van de vriendschap betekent. Omdat de onuitgesproken onderhandeld niveau van de relatie is achterhaald.
  • De "tekenen" Echter, je moet voorzichtig zijn en wantrouwen uw eigen oordeel geheel. Want als je bent genotzuchtig, bent u het gedrag van uw vriend onbewust misschien willen precies te interpreteren in de richting die hij ook in de liefde. In eenvoudige termen, zodat u bezwijken aan uw "wishful thinking".

Help - trek een goede vriend in vertrouwen

  • Het kan geen kwaad, dus als je een goede vriend te slepen in uw vertrouwen en het - als u weet dat uw vriend - vragen of hij werkt ook in de liefde aan u. Het antwoord, maar je moet dan ook om te leven.
  • Als u het gevoel sterke gevoelens over uw goede vriend, en het is niet alleen een vluchtige "in love", maar je moet de moed hebben om risico's te nemen en worden geopenbaard aan hem hebben.
  • Want anders loopt u het risico van mogelijk te maken voor de komende jaren met valse hoop lopen en daardoor te blokkeren voor andere relaties zichzelf.

Als je in liefde met een goede vriend, is geen gemakkelijke situatie. Indien echter een dergelijke situatie, waarin een van de gevoelens van anderen heeft geen idee, zelfs niet de laatste jaren.

Tags: partnership, vriend, liefde, gevoelens

Gerelateerde Artikelen aan In liefde met een vriend - dus je ermee om

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden