May 30

In veel tuinen zijn idyllische ziet men een tuinbank. In de meeste gevallen is gemaakt van hout en gebouwd in vele verschillende vormen. Het zou interessant zijn om dergelijke bank te bouwen in verband met beton en hout zelf en vervolgens visueel effectief opgezet in de tuin zijn.


In de tuin met een betonnen bankgebouw


Een tuinbank gemaakt van beton en hout.Wat je nodig hebt:

 • Stortklaar beton
 • Concrete saw
 • Buigen
 • Staal mat 95 x 35cm
 • 3 vierkante holle roestvrij stalen buizen 2 x 2 x 46 cm (wanddikte 2mm)
 • 8 houten planken gefineerd 100 x 7 x 1 cm (A)
 • 1 houten plank gefineerd 100 x 6 x 1 cm (W)
 • 1 chipboard 140 x 50 x 2 cm (C)
 • 2 platen 100 x 6 x 1,5 cm (D)
 • 2 planken 42 x 6 x 1,5 cm (E)
 • Boor
 • Concrete ankers
 • Roestvrij stalen schroeven
 • 6 plastic pluggen voor vierkante buizen

De constructie van een dergelijke bank met beton voor uw tuin natuurlijk vereist wat werk, maar zal leiden tot een kleine oase van rust te geven aan het einde. De Bank beschreven hieronder is ontworpen voor twee personen. Al het materiaal - met uitzondering van de stalen mat - Neem contact op met uw lokale hardware winkel. Dit zou je in een stalen handel of Building Materials.

Een kalmerende invloed - in de tuin een betonnen bankje

 1. Neem de klemplaat (C) en schroef de platen (D + E), zodat een bekisting met een inwendige diameter van 100 x 40 x 6 cm wordt gecreëerd.
 2. Meng goed en giet je beton op deze in deze bekisting tot een hoogte van 3 cm. Zet nu op de stalen mat en giet het beton op tot de voltooiing van de bovenrand. Trek nu nog steeds glad en laat het uitharden.
 3. Wanneer de betonplaat is uitgehard, wordt het gekanteld uit de bekisting. Stel je nu weer dezelfde betonplaat geleden, maar zonder stalen mat.
 4. Op de betonnen plaat met de stalen mat nu zag op een lange zijde op een helling van 15 graden.
 5. De tweede betonplaat precies gesneden in het midden. Stel nu de betonplaat met de staalplaat, met de schuine omlaag rechtop op zodanige wijze dat zij Incline leidt weg van het punt. Nu meten aan beide zijden van de plaat 20 cm naar binnen en trek op deze maatregel.
 6. Langs deze lijn, boor nu elk 4 gaten voor de volgende schroef. Neem nu de helft van de tweede plaat en het op één zijde van de opening en trekken deze gaten. Nogmaals, moet u de 4 gaten te boren. Dezelfde nu met het andere deel van de tweede betonplaat aan de andere kant.
 7. Nu brengen in de gaten Concrete Blocks en schroeven beide delen van de eerste betonplaat van.
 8. Stel je nu voor de bouw. Nu dat je hebt al de stoel gemaakt. Vanwege het gewicht is raadzaam om dit deel van de bank nu al in de tuin op de functie waarvoor het bestemd zou zijn. Met Flex moet u nu in de zitting, uitgaande van een lichte helling, elk aan weerszijden van het midden snijdt een groef en inderdaad elke 8 cm, zodat het water kan later werking.
 9. Neem nu de vierkante stalen buizen en schroef ze links en rechts en in het midden van de helling van de stoel op, zodat de 40 cm leidingen uitsteken van het zitvlak. Hiervoor moet je ze doorboren, en boor gaten in de betonplaat. Werk hier weer met beton ankers.
 10. Nu moet je 4 houten planken (A). Deze worden teruggeroepen gemonteerd op de vierkante stalen buizen en dat alles van boven naar beneden, met een respectievelijke afstand van 2 cm. Neem altijd de schroef aan de voorkant van de achterkant.
 11. Nu moet je alleen het zitvlak bewijzen met de resterende 4 houten planken (A) en de houten plank (B). Start hier in de voorstoel met de houten planken (A) en altijd vertrekken na een afstand van 1,5 cm. De houten plank (B) dient als Endbrett. Deze houten planken die u nodig hebt om het te schroeven op de stoel, natuurlijk ook. Zorg ervoor dat wanneer deze klier die je zinken de schroeven in de planken. Aan het einde moet je gewoon de plastic pluggen op de stalen buizen zetten en klaar is je tuinbank.

Nu heb je een bank in uw tuin, die werd gemaakt met zowel beton en hout.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan In de tuin met een betonnen bankgebouw

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden