May 31

Van vrienden ontstaat soms meer en het kan een liefde ontwikkelen. Het is niet gemakkelijk om te gaan bij het veranderen gevoel op deze manier. Hoe kun je omgaan met het als als u merkt dat: "Ik kuste mijn beste vriend"?


"Ik kuste mijn beste vriend" - dus je ermee om


Een kus is soms gevolgen. © steken Baerle / PixelioVriendschappen die soms meer te ontwikkelen, is niet ongebruikelijk, omdat studies hebben aangetoond dat veel van hun beste vrienden heel goed aantrekkelijk vinden, en kunt u een relatie met deze voorstellen.

Wat verbindt je met je beste vriend

 • Dat je iemand die je kent voor een lange tijd en hebben het tot dusver nogal was een platonische relatie gekust, kan in het begin heel verrassend, maar een gevoel chaos is helemaal niet ongewoon.
 • Want wat verbindt je met je beste vriend is vaak een diepe intimiteit en meestal ook een grote gelijkenis in essentiële karaktereigenschappen. Dezelfde interesses en doelen, dezelfde waarden en attitudes - precies dat kan de basis van een goede bekende zijn. De meer vergelijkbare mensen zijn, hoe sneller gevormd goede bekenden.
 • Maar met een aantal functies is het belangrijk elkaar aanvullen. Zo past iedereen die graag een leidende rol te spelen, en stelt in plaats van een persoon die zich terugtrekt verkiest. Deze constellatie stimuleert vriendschappen.
 • Precies deze gelijkenissen - en met betrekking tot een aantal functies ook de aanvullende - maar zijn ook bevorderlijk zijn voor het ontstaan ​​van partnerschappen. Als je zo voelt aangetrokken tot je beste vriend, dan is het soms weinig verschil tussen vriendschap en de opkomst van de liefde gevoelens. Dit moet niet, maar is het niet onwaarschijnlijk.
 • Soms is de reden is dat er geen samenwerking is ontstaan ​​alleen in het feit dat een van hen woont in een vaste relatie, of de angst was dat als een mislukking van het partnerschap en de vorige intimiteit verloren gaat en de andere is de reden waarom - ondanks het bestaan ​​van verliefdheid - niet eerder gekust.

"Ik kuste hem" - wat nu?

 • Als het gebeurd dat je je beste vriend hebben gezoend, dan moet dit niet noodzakelijk een probleem te zijn. Als u zeker weet dat u wilt een relatie met hem te hebben en hij wil dit ook, dan moet u stap in deze richting.
 • Dit is ook geen onomkeerbare beslissing, want zelfs als het partnerschap niet lukt, zoveel ex-partners om in vriendschap verbonden blijven. Dus het is niet zo dat een mislukking van de relatie onvermijdelijk zal een eindresultaat van de kennis ook.
 • Echter, als de ander wil een relatie of zelfs voor zich het eerder worden beschouwd als "slip" dat je je beste vriend hebben gezoend, dan zijn er verschillende manieren van omgaan met de situatie. Voor een, kunt u de kennismaking verder, aan de andere kant, kunt u echter wel een "break" gebruiken om tot rust te komen.
 • Soms is het erg pijnlijk om te gaan met de teleurgesteld gevoel. In dit geval is het niet raadzaam om te kijken naar een tijd.
 • Maar dit hoeft niet de beste manier te zijn. Als u wilt dat alle tijdelijke scheiding, dan kun je met elkaar omgaan zoals gewoonlijk en het eens niet te praten over de kus. Het is niet altijd het helpt om dingen expliciet te pakken.
 • Als het doet je goed om erover te praten, dan kunt u ook zoeken op het gesprek. Kies wat helpt. De emoties zijn - net als de stormachtige gevoel in de liefde in het algemeen - waarschijnlijk verdwijnen na een paar maanden.

Tags: Vrije tijd, vrienden, relaties, partnerschap, partner, zoenen, Vrienden maken

Gerelateerde Artikelen aan "Ik kuste mijn beste vriend" - dus je ermee om

Tags

© 2024 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden