May 31

Waterige ogen, loopneus, jeuk en hoesten tot allergische astma - een allergie voor honden is niet alleen vervelend, maar ook gevaarlijk. Wilt u nog steeds het bezit van een viervoetige, anti-allergische rassen kan de oplossing zijn.


Hypoallergene hondenrassen - Ontdek voor mensen met allergieën


Alleen een anti-allergisch van de vele rassen - de Labradoodle.Honden voor mensen met een allergie - de Note

 1. Wilt u een hond te houden, ondanks de bekende allergie, laat uw arts in eerste instantie een race-specifieke allergie testen voor de race van uw keuze te maken. U kunt geen beroep doen op anti-allergische rassen hebben. Als uit de test blijkt een allergische reactie, kunt u worden getest voor niet-allergeen rassen out.
 2. Als u allergisch bent voor alle onderzochte rassen, maar toch niet willen opgeven van een hond, kunt u worden geïnformeerd door uw arts over de mogelijkheid van desensibilisatie. Echter, deze vorm van therapie niet gegarandeerd succes, is vrij lang met een looptijd van drie jaar en gedurende deze tijd geen allergie remedies kunnen worden genomen, welke behandeling heel onaangenaam kunnen maken. Naast de bekende desensibilisatie ook andere therapieën die allergieën kunnen verlichten, zoals autogene training, homeopathie, bio-resonantie en autohemotherapy.
 3. Heeft u last heeft slechts een milde allergische symptomen optreden tijdens de na uren, moet u - na overleg met de arts - niet volledig leven zonder hond bedrijf. Er zijn altijd bekenden of buren, die kijken uit naar een Gassigeher of een hond sitter. En natuurlijk, iedere schuilplaats hond is dankbaar wanneer het wordt opgepikt voor een wandeling. Deze korte contacten elk moment heb je de kans om afstand te nemen met symptomen voordoen.

Hypoallergene hondenrassen - deze honden zijn

 • Poedel verhaart niet en worden beschouwd als een van de meest populaire anti-allergisch rassen. Ze worden gekweekt in verschillende maten, zijn speels, vrolijk beweging, waardoor het ideaal is als een familie hond of metgezel voor sportieve singles. Uw allergie-vriendelijke vacht is ook terug te vinden in twee andere anti-allergische rassen.
 • De Labradoodle - half Labrador, half poedel, combineert de krullend, niet-vergieten vacht van de poedel met het einde van de omvang en de volgzaamheid van Labradors. De eclectische mix heeft zijn oorsprong in de VS, waar het aanvankelijk werd gebruikt als een anti-allergisch blindengeleidehond.
 • De Goldendoodle is - vergelijkbaar met de Labradoodle - een kruising tussen poedels en golden retrievers. Stiller dan de Labradoodle de Goldendoodle is zeer makkelijk te trainen, hij is vrolijk en vriendelijk.
 • Yorkshire Terriers hebben geen bont, maar haar en geen vergieten. Ook zij worden goed verdragen door mensen met allergieën en zijn ook geschikt voor kleine appartementen.
 • Havanese zijn klein, vrolijk en kalm. Ze hebben weinig ondervacht en geen verandering van de vacht, zijdeachtig, kan golvende lange jas gedragen worden of ingekort en bereidt vele mensen met allergieën geen problemen.
 • De Shih Tzu kijkt harige out, HAART maar verrassend weinig - daarom is het geschikt voor veel mensen met een allergie. Gefokt om een ​​leeuw te lijken en te handelen in de Tibetaanse tempels als een waakhond, het hondje is niet alleen moedig, maar ook knuffelig en ontroerend vreugde.
 • Malteser ook opgesteld in de anti-allergische rassen die ondervacht hebben, dus zeer weinig haar en kan gemakkelijk worden vastgehouden door vele allergie.
 • Water Dogs - Portugees of Spaans: Sinds Barack Obama deelt het Witte Huis met een kopie van deze allergie-vriendelijke ras, ze zijn op ieders lippen. Gefokt als jachthonden die ze nodig hebben, maar, zoals poedels en Labrador, voldoende lichaamsbeweging en taken. Rustig aaibare honden die de dag het meest op door te brengen op de bank worden zelden vertegenwoordigd in deze race.

In het algemeen, langharige rassen zijn beter verdragen dan kortharige van mensen met een allergie. Toch is er geen garantie dat je daadwerkelijk zal getolereerd dan mensen met een allergie een ras van de hond. Naast laboratoriumtests, moet u, voordat u besluit op een schijnbaar anti-allergische ras, besteden enkele uren met honden van dit ras. Gerenommeerde fokkers zal u deze kans te geven.

Tags: huisdieren, hond, rassen, allergieën

Gerelateerde Artikelen aan Hypoallergene hondenrassen - Ontdek voor mensen met allergieën

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden