June 1

Er zijn een hoop bugs en plagen die je kunt tegenkomen in een huishouden. Sommigen leven stil en verborgen, zoals spinnen en pissebedden, de anderen vallen terug op en zenuwen. Zo is het bijvoorbeeld het geval wanneer u huisvliegen in het appartement.


Huisvliegen in het appartement - wat te doen?


De huisvlieg kan vervelend worden.Dit zijn huisvliegen

Het maakt niet uit of u. In een stad appartement of een huisje in het land leven Steeds weer kan het gebeuren dat u huisvliegen in het appartement.

  • De vraag is dan meestal hoe je weer ontdoen van deze kan krijgen? Dit is soms niet eenvoudig. Het feit is vele malen dat de zomer van alles werden gelokt. De maximaal één centimeter lange zwarte vliegen moeten decompositie grade materiaal voor hun voortplanting. Dit kan composthoop, maar ook keukenafval of organische additieven in potgrond of dergelijke zijn.
  • De eieren worden gelegd in deze materialen waaruit later zijn maden die zich voeden met hen uitbroeden. De huisvliegen zijn dag en liefde temperaturen omdat ze doorgaans de overhand in het appartement. Twintig tot vijfentwintig graden ideaal. Hun levensduur is 20-50 dagen, afhankelijk van de locatie en het seizoen.

Defensie in het appartement

  • Als u geplaagd door huisvliegen, dan moet je ramen en deuren of in de voorkant van een gevecht beschermen. Deuren moeten worden uitgerust met gordijnen en ramen te beschermen met een gaasje. Gaas zijn luchtdoorlatend fijne netten uit kunststof, waarvan het netwerk zo klein dat muggen en grote insecten, kan het niet gebeuren, blijft echter nog steeds een ventilatie van de kamers mogelijk.
  • Om vervolgens te vernietigen, controleren of u afval of andere voedingsmiddelen of organische stoffen hebben opgeslagen in de open ruimtes of om op te staan ​​en verwijder de huisvliegen of sluiten ze! Vliegen kan rotten en uitwerpselen waarnemen en worden weggelokt. Dergelijke stoffen worden ook gesimuleerd op tapes blijven wat de parasiet stok en sterven. Profiteer van deze.
  • Ook effectief is het ophangen van voedsel vallen. Suiker, water of in lange hals flessen Limonadenmixe verleiden de beesten te vliegen erin. Vaak echter, ze niet weer komen. Door vrij korte levensduur, kunt u ook wachten tot de vliegen sterven aan natuurlijke oorzaken, ervan uitgaande dat je ramen en ingangen van de nieuwe bruisende gasten goed beschermd.

Als de tijd is schaars, misschien helpt de truc met de haarlak. Spuit de huisvliegen in het huis van dichtbij met haarlak. Wanneer deze opdroogt, zal binden de vliegende vleugels en benen, zodat ze sterven na een korte tijd op de grond.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Huisvliegen in het appartement - wat te doen?

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden