May 31

Meerdere erfgenamen vormen een gemeenschap van erfgenamen. Elke mede-erfgenaam kan te allen tijde verzoeken de confrontatie van het landgoed. Heeft de erfenis van een huis, kan elke mede-erfgenaam uiteindelijk gelden de divisie veiling. Een huis te koop kan worden geassocieerd met problemen.


Huis te koop in een gemeenschap van erfgenamen - die u moet overwegen


Ware vrede in het gezin en met het erfgoed.Wanneer een persoon sterft, de erfenis wordt bepaald door de wet of, indien de overledene een testament heeft gemaakt, volgens zijn testament. De erflater kan in zijn testament bepalen een persoon als erfgenaam die niet onder de wet voor de erfopvolging wordt benoemd. Samen alle erfgenamen erven gemeenschap. Heeft de erfenis van een huis, moet je je rechten te kennen. Om uw rechten te beschermen en te voorkomen dat onterechte verwachtingen vóór.

Een hands-free huis verkoop is alleen mogelijk gezamenlijk

 • De erflater kan uitsluiten door testamentaire beschikking, de confrontatie van het landgoed langer dan 30 of laat ze onderworpen aan de aankondiging. De gemeenschap van de erfgenamen kon niet werken in deze periode het huis verkoop. De erflater kan de discussie zelfs van de dood van een bepaalde persoon, maken zoals hun echtgenoot, afhankelijk.
 • Echter, als alle partijen het eens zijn, kunt u ook overschrijven deze opstelling van de overledene en de oorzaak toch het huis verkoop.
 • Merk op dat in een gemeenschap van erfgenamen van de individuele mede-erfgenaam kan niet alleen optreden, maar altijd afhankelijk van de toestemming van de andere mede-erfgenamen.
 • Een deel van het landgoed land, flatgebouwen of gebouw huurcontracten, zodat u niet de mede-erfgenaam en alle andere mede-erfgenaam hebben ook vereisen het onderzoek van het doel van de verkoop.
 • Als onenigheid ontstaat over een onderhandse verkoop niet materialiseren, dan kunt u de divisie veiling van toepassing bij de rechtbank. Er zijn geen gronden waarop een mede-erfgenaam van het proces kunnen voorkomen. Je kruipt in de rol van de uitvoerende schuldeiser als aanvrager. De applicatie kan ook gezamenlijk door alle mede-erfgenamen worden ingediend. Wat nodig is, is dat de gemeenschap van de erfgenamen in het land geregistreerd als de eigenaar, of op zijn minst de Erbnachweis is uit overtuigend.
 • De opstelling van de werkwijze wordt uitgevoerd op gewoon verzoek wordt een handhaving order niet voor deze. Net als bij de algemene veiling procedure ten behoeve van de handhaving kan bieden alle prospectieve en ansteigern, ongeacht of hij een mede-erfgenaam of buitenstaander.

Een lastige Erbengemeinschaft vermindert elk erfgoed

 • Doel van de veiling is de omzetting van niet-deelbare echte eigendomsrecht in deelbaar geld. Met de knock optreedt, de opbrengst, na aftrek van de juridische kosten en de nodige maatregelen om de bestaande belastingen, de plaats van het landgoed landeigenaren af ​​te wikkelen bedragen. Dan moet je eens met uw mede-erfgenamen of van de verspreiding van geld. Is iedereen het recht op gelijke erven, iedereen krijgt een gelijk aandeel.
 • De veiling heeft dus niet tot het conflict, maar bereidt ze alleen.
 • Vaak echter, al de dreiging van de veiling of de status van de aanvraag om een ​​overeenkomst van de erfgenaam van de divisie of een onderhandse verkoop, omdat ze bang zijn van het risico van een veiling onder de waarde. In de regel, zult u altijd het bereiken van een hoger rendement bij een onderhandse verkoop en bespaart de kosten van een rechtbank divisie methode. U ook optreden met betrekking tot een potentiële koper als een gemeenschap die beter dan wanneer je zijn verdeeld onderling kunnen onderhandelen.
 • Een andere en makkelijkere manier om het argument van de gemeenschap van de erfgenamen te maken, is de verkoop van het huis om een ​​joint-erfgenamen. De overeenkomst moet notariële zijn. Dit pad wordt weergegeven als u wilt uw ouders te houden, een familie-eigendom en mede-erfgenaam, of zijn zelfs bereid om over het huis te nemen.
 • Zo wordt elke mede-erfgenaam even geserveerd, is het meestal noodzakelijk om het verkrijgen van een vinden van de marktwaarde van de woning door een onafhankelijke taxateur. Dit zal helpen geschillen over de waarde van de woning te voorkomen en te vermijden dat iedereen gaat zijn eigen weg in de gemeenschap van de erfgenamen.

Tags: Finance, marktwaarde, huis verkopen, gemeenschap van erfgenamen, divisie veiling, confrontatie

Gerelateerde Artikelen aan Huis te koop in een gemeenschap van erfgenamen - die u moet overwegen

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden