May 31

Klein als ze zijn, ze zien wij en toch zijn ze nauwelijks door de zoemende en zoemende enige aandacht. We hebben het over muggen. Vooral actief te vinden zijn en de insecten in de vroege uurtjes 's ochtends met het begin van de schemering en in vochtige gebieden met meren en vijvers. Maar u kunt muggen overal tegenkomen. Om jezelf te beschermen tegen deze plagen ook helpen diverse huismiddeltjes en maatregelen die u effectief kunt gebruiken voor dit doel.


Huis remedie voor muggen


Home remedies kunnen muggen verdrijven.Wat je nodig hebt:

 • Sage bladeren
 • hittebestendig shell
 • Appelcider Azijn
 • essentiële oliën
 • Tomatenplanten
 • Patchouli
 • Traliewerk

Gebruik verschillende home remedies voor muggen

Verschillende home remedies kunnen helpen om ongedierte en insecten te bestrijden en te distribueren.

 • Geraspte salieblaadjes zijn een effectieve huis remedie om muggen te bestrijden. Deze ontsteken van de gemalen kruid bladeren in een hittebestendige kom of op een bord en laat de kruiden zachtjes tegen zichzelf gloeien. Het licht afkomstig van het kruid aroma gebroken veroorzaakt dat de dieren naar de locatie te veranderen.
 • Gnats voorkomen dat de geur van appelazijn. Om in contact te komen met een huis remedie tegen deze bloedzuigers om terug te vechten, dit doen, giet een kleine hoeveelheid appelazijn in een kom. Verdeel deze stof nu in de verschillende woongebieden, zodat de dieren weggehouden daarvan en de verkoop. Wilt u een mug aanval in het wild voorkomen, dan kunt u de appelazijn gebruiken in de verhouding 50: 50 verdund met water en vervolgens uw huid te wrijven met het.
 • Aangezien muggen hebben een bijzonder ontwikkeld reukvermogen, hebben de geur aroma's van etherische oliën zoals. B. van eucalyptus, bergamot, lavendel, sandelhout, munt, enz. Als een afschrikmiddel voor het ongedierte. Om te beschermen tegen de beulen voeren een paar druppels van deze stoffen op katoen ballen en verdeel ze over de vensterbanken in uw woonkamer.
 • Bijzonder verontrustend zijn muggen in de slaapkamer. Om te zorgen dat uw slaap niet wordt verstoord door neuriën en zuigen, kunt u ook een paar druppels van één van deze genoemde essentiële oliën druppelen op uw dekbed of kussen. Wilt u direct contact met de essenties van de stoffen te voorkomen, dan kunt u een open fles op uw nachtkastje, waar de insecten houdt u goed ingesteld. Deze geur oliën zijn niet alleen bedoeld voor het interieur, zoals u kunt deze huismiddeltjes met je lichaam lotion in de verhouding 1: 4 mix en dan gelden voor de bescherming tegen muggen op uw huid.

Effectief te bestrijden muggen - planten en netwerken

Sommige planten zijn bij uitstek geschikt om muggen te rijden van de woonkamer.

 • Om muggen uit uw woongebied, ook tomatenplanten, geurende geraniums en kattenkruid zijn te houden. Deze planten worden niet alleen gebruikt de vensterbank, maar zijn geschikt huismiddeltjes om deze insecten af ​​te weren.
 • Niet alleen in de lokalen van muggen of muggen kunnen de rust verstoren. Of het nu in de tuin, op het balkon of op het terras, maar gezellig gemaakt, al zijn deze plagen aangetrokken door zweet, zelfs in de aanpak en buzz om je heen. Neem de ongenode vrienden die een dreigende mug dance speciaals. Patchouli is een basisnoot van parfum, douchegel, shampoo, body olie, enz., En dit aardse, zoete geur in de mens is over het algemeen populair. Maar toen de kraan minder vliegen en je zoekt snel weglopen. Daarom is deze natuurlijke huismiddeltjes is ook geschikt om te gebruiken tegen de ongenode gasten.
 • In je eigen huis kunt u uzelf te beschermen tegen muggen met een zogenaamde. Flyscreen. Het kost weinig tijd en moeite om de netten te bevestigen op de ramen en deuren. Maar het effect is geweldig en je zult snel merken dat insecten hebben daardoor moeilijk te betreden.

Combineer deze middelen en maatregelen tegen de muggen, dus je kunt rustige dagen en rustgevende nachten door te brengen.

Tags: huismiddeltjes, Residentiële, muggen

Gerelateerde Artikelen aan Huis remedie voor muggen

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden