June 1

Zere keel kan vele oorzaken hebben en minder pijnlijk als onaangenaam in de meeste gevallen. Met eenvoudige huismiddeltjes en maatregelen kunnen verhelpen tegen onschuldige klachten te creëren, waar u eigenlijk moet altijd aandacht besteden aan andere symptomen van de ziekte, om ernstige problemen te voorkomen.


Huis remedie voor keelpijn - natuurlijke helpers


Ernstige keelpijn moet worden behandeld door gespecialiseerde artsen.Wat je nodig hebt:

 • Mineraalwater
 • Turks / inhaler
 • Australische tea tree olie (natuurzuiver)
 • natuurlijke, authentieke oliën
 • Kamille thee
 • Eukalyptusbonbons
 • Herb Drops
 • Sjaal
 • Infrarood lamp
 • Melk
 • Honing

Oorzaken van keelpijn en Remedy

Vaak eenvoudige maatregelen kunnen al schadeloosstelling krijgen als keelpijn, bijvoorbeeld maakt het moeilijk om te praten.

 • Vaak gebeurt keelpijn als gevolg van zeer droge lucht of verwarmde lucht in de winter, wanneer weinig wordt vrijgegeven en de hitte van het verwarmen van de droge lucht kan nog steeds circuleren. In dit geval moet u regelmatig luchten in de tussentijd, de frisse en vochtrijke lucht te maken in het appartement, dat de neus en mond en keel en nek droogt de slijmvliezen niet meer.
 • In dit geval helpt de slijmvliezen drinken gewoon water of minerale water bevochtigen, zodat het krassen vanwege het drogen van de slijmvliezen onmiddellijk verdwijnt en onmiddellijke verlichting optreedt. Ook het zuigen van een kruiden of Eukalyptusbonbons zo oud huis remedie voor deze aandoeningen kunnen vaak snel handelen positief, want door het stimuleren van de doorstroming van het speeksel is ook een opluchting om te weten.
 • Je moet aandacht besteden aan de vraag of de zere keel de aankondiging van een ernstige infectie van de amandelen of een koud al zou kunnen zijn, zowel gaat vaak gepaard met koortsachtige spurts en complete Mattigkeitsgefühl, maar ook bij het optreden van opluchting. Mocht dit komen dergelijke klachten ook, overwegen in elk geval een arts te raadplegen in overweging, zodat u besparen uw algehele gezondheid en beschermen.

Huis remedie voor keelpijn

Niet elke zere keel die optreedt bijvoorbeeld op korte termijn vanwege de lange monologues moet medisch worden behandeld. Lang beproefde huismiddeltjes kan dit snel en effectief te verlichten met licht vaak krassend keel.

 • Indien de symptomen niet verdwijnen zonder verdere gezondheidsproblemen met water of snoep zuigen, kan tijdelijk gebruik van een inhalator die met diepe binnendringend vocht beschermt de slijmvliezen van de warme damp en bevochtigen van de slijmvliezen en kan roodheid van de keel te verlichten. Je kan een mengsel van zuivere natuurlijke oliën zoals eucalyptus, pepermunt en tea tree olie en kamille thee, die je elkaar moet gebruiken maximaal 1-2 druppels per schaal gebruikt, die opgelost in kamillethee omdat te hoge concentratie van zuivere natuurlijke oliën de slijmvliezen kan irriteren weer, waardoor de lage dosis in combinatie met de reeds kalmerende stoom voldoende om ongemak te verlichten.
 • Dragen tijdens alle activiteiten in huis en een sjaal met een zere keel, omdat deze eenvoudige maatregel zorgt ervoor dat het hele nek niet kan afkoelen. De hitte maakt zich vaak voor de verlichting van de symptomen.
 • Ook rood met zeer diep doordringende infrarood licht componenten zorgt voor een remedie voor keelpijn. Bij de toepassing moet u de mond en keel, die stralen van de veilige afstand in te voeren. Je moet veel water te drinken over deze maatregel om te gaan met de slijmvliezen voorzien van vocht. Fysieke waterschaarste is vaak te zien vale huid en uitgedroogd slijmvliezen, zodat de levering van voldoende hoeveelheden water is een met zere keel met een prioriteit.
 • Drink met nek ongemak van warme melk met honing, want dit stimuleert de stroom van speeksel en geeft een fluweelzacht gevoel, omdat de slijmvliezen en de keel "geoliede", dat wil zeggen het krassen wordt verlicht. De honing heeft ook op de huid en slijmvliezen licht antibiotische werking, zodat ongezonde bacteriën worden gedood.

Combineer een aantal van deze maatregelen om snel te vinden opluchting en om specifiek op te treden tegen de klachten. In het geval dat u niet zult vinden met een eenvoudige keelpijn reliëf, moet u, indien nodig, gaan in de handen van een arts om de juiste maatregelen te nemen.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Huis remedie voor keelpijn - natuurlijke helpers

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden