June 1

Onze leidingwater bevat meer of minder kalk. Deze vorm na verloop van tijd kalkaanslag op verschillende plaatsen. Er zijn verschillende home remedies die kunnen helpen. Probeer de gepresenteerde zachtere methoden. Want zelfs voor het milieu redenen moeten ese niet altijd de chemische mace zijn.


Huis remedie voor kalkaanslag - dat helpt
Er, calcium afzettingen

 1. Vooral getroffen zijn de koffiezetapparaten en waterkokers dagelijks gebruikt.
 2. In de eierkoker vorm met de tijd kalk (je moet de weg naar energie de pan te besparen liever).
 3. Bij de gootsteen, in de badkuip en op de douche muur vorm regelmatig kalk vlekken die lelijk uitzien.
 4. Armaturen in de badkamer en keuken ook regelmatig verkalken, vooral aan de randen, die moeilijk toegankelijk zijn.
 5. Bril die tijdelijk worden gebruikt als een bloemenvaas, voor een kruiden cuff of trek in de richting van een van de uitlopers, de vorming van een lelijke Kalkrand na een paar dagen.

Deze home remedies helpen

 1. Wrijf krachtig met oranje schil aan de kalkaanslag en spoel daarna met water. Een bijkomend voordeel is de aangename geur van sinaasappels in de badkamer.
 2. Calcium afzettingen in de waterkoker en pannen kunnen worden verwijderd met verdund citroenzuur (verkrijgbaar als een poeder in de drogisterij). Voer een theelepel van het poeder in de vergister. Vul tot de hoeveelheid water en verwarm Kalkrandes het mengsel tot ongeveer 60 graden. Laat het geheel een half uur staan. Nu is de kalk moet al hebben opgelost.
 3. Het sap van een halve of een hele citroen, afhankelijk van de sterkte van de kalkaanslag, heeft hetzelfde effect en is een groot huis remedie voor kalk.
 4. Huishoudelijke azijn of beter azijn helpt ook om kalkaanslag te verwijderen. Gebruik de azijn onverdund in het koffiezetapparaat en de waterkoker.
 5. Moeilijk te plaatsen zoals badkamer en keuken inrichting, gebruik tandpasta te bereiken. Met behulp van een oude tandenborstel te schrobben de kalk weg.
 6. Voor de wasmachine wordt regelmatig toevoeging van citroenzuur (1 eetlepel tot 1 liter water) aanbevolen. Voer de verdunde zuur wanneer gewassen in de ontharder compartiment. Dit betekent tevens voorkomt schimmelvorming in de wasmachine.
 7. Zogenaamde "Vienna krijt", een wassen zonder chemische toevoegingen, die alleen bestaat uit steengruis, u kunt gebruiken in plaats van schurende commercieel beschikbaar. Om het milieu te beschermen. Het is verkrijgbaar in de natuurlijke Laden.
 8. In verkalkte glazen helpt het om een ​​mengsel van azijn en zout hebben gedurende enkele uren of staan ​​aan de potten te plaatsen in een kom met dit mengsel.

Verwijder de kalkafzettingen geregeld zodat de laag niet te dik. Omdat hoe dikker de brokstukken, des te moeilijker kan worden verwijderd.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Huis remedie voor kalkaanslag - dat helpt

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden