May 30

Vooral kleding gemaakt van synthetische vezels om de geur te zweten kan goed vast te stellen, zodat hij zelf waarneembaar is, zelfs na het wassen in de machine. Maar er zijn een paar home remedies voor transpiratie ondergoed, die soms wonderen kan werken in dit geval.


Huis remedie voor het lassen van wasserij - zodat je de geur verwijderen


Bij het lassen van het witwassen van eenvoudige wassen is vaak niet genoeg.Wat je nodig hebt:

  • Azijn
  • Kernseife
  • Huishoudelijke Brush

Hoe op te treden tegen zweet wassen

Een effectieve huis remedie voor zout randen en strakke lichaam geur is het zweet weken de kleding in azijn water. U dient als volgt te werk:

  1. Voer drie liter water en een liter azijn in een voldoende grote kom of gewoon in de gootsteen en meng de twee vloeistoffen elkaar.
  2. Voer de gegevens van zout uitschot en geur zweet kleren in de azijn oplossing in en laat ze weken voor minstens een uur. Als het wasgoed wordt niet volledig gedekt door de oplossing, moet je tussen circuleren.
  3. Na het weken het zweet kleren in dit huis remedie je ze kunt geven als normaal in de wasmachine en het starten van een van de informatie op het etiket juiste wasprogramma.

Andere home remedies om lichaamsgeur te bestrijden

  • Als je niet genoeg tijd voor een langere weken het zweet kleren in azijn water, soms is het ook voldoende, het getroffen gebied (bijvoorbeeld onder de armen) voorafgaand aan het wassen met een beetje azijn en water moet worden toegepast.
  • Als het meer robuuste kleding, kunt u goed doen met een meer agressieve huis remedie tegen de geur van zweet: Geef dit een beetje moeilijk zeep op een huishouden borstel en borstel het zweet wasgoed vóór het wassen grondig zo uit.
  • Als het wasgoed dan nog de geur van zweet, kunnen rijke eenvoudige huismiddeltjes niet gemaakt worden. In dit geval moet u proberen met speciale reinigingsmiddelen voor sportkleding, die speciaal zijn ontworpen voor het witwassen van lassen.

Merk op dat het materiaal van delicate kledingstukken onder behandeling met de bovengenoemde huismiddeltjes tegen zweet wassen eventueel kunnen lijden. Als u niet zeker bent, moet u eerst de voorkeur aan een kleine test uit te voeren op een onopvallende plek of om advies te vragen in de schoonmaak.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Huis remedie voor het lassen van wasserij - zodat je de geur verwijderen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden