June 1

Of als een voorbode van een koude, als gevolg van overmatig gebruik van de stembanden of lange verblijven in slecht geventileerde of rokerige kamers: heesheid kan vele oorzaken hebben. Na een paar dagen, kunt u gemakkelijk weer praten normaal - tot op dit punt, maar u kunt verlichten van de onaangename symptomen, in ieder geval met een aantal beproefde huismiddeltjes.


Huis remedie voor heesheid


Naast tal van andere home remedies om thee salie is bewezen dat heesheid genezen.  • Ten eerste, de eenvoudigste huis remedie: Verzorg je stem heesheid, best door te zwijgen. Schrijf de belangrijkste informatie voor uw omgeving. Mocht dat niet mogelijk zijn, moet je natuurlijk weinig, maar anders luid spreken omdat Whisper beweerde de stembanden meer dan normale spraak.
  • Drink veel (2-3 liter vocht per dag). Maar zorg ervoor dat extreme temperaturen (warm en koud) te vermijden. Meest geschikt lauw drankjes zijn niet-koolzuurhoudende. Goede sappen zijn verwarmd (zoals vlier of blackberry) of lauw thee met honing.
  • Nek wrap, ook een huis remedie: Draag ofwel koel wrongel, in de oven verwarmd ui stukken of 3-5 gekookt en gestampt (nog warm) aardappelen op een schone linnen doek (dishtowel of vergelijkbaar). Wikkel deze rond uw nek recht, omslag rond een ander doek omheen en laat de enveloppe act; Quark blijft 's nachts, de groenten kunt u maximaal vernieuwen tot drie keer per dag, als het eenmaal is afgekoeld.
  • Gorgelen tegen heesheid: U kunt verschillende infusies selecteren. Voor Salbeitee kook twee eetlepels salieblaadjes in een halve liter water, laat de bouillon bedekt tien minuten trekken en zeef van de bladeren. Bovendien kunt u ook bramen warmte gemakkelijk en ofwel drankje of gorgelen. Er zijn ook tea tree olie (5-10 druppels in een glas warm water), marshmallow wortel thee (een eetlepel tot liter water ¼, laat afkoelen, dan opwarmen) of zwarte bes bladeren (100 g in een liter water aan de kook, van deze afkooksel elke een lepel op een ¼ liter water gebruikt) naar gorgelen. Iets onaangenaam, maar niet minder effectief is een keel essentie van een eetlepel zout en een glas warm water.
  • Inademing is ook een beproefde remedie voor heesheid: Twee tot drie eetlepels zout op te lossen warm water in een kom en adem een ​​paar minuten.
  • Je zuigt salie snoep of speciale pastilles van de apotheek. Dus hou je slijmvliezen vochtig en op te treden tegen de heesheid aan.
  • Vochtigheid: Het gevoel droge stembanden kan verlichten door voldoende vochtigheid in de kamers zijn voorzien (maximaal luchtbevochtiger of een natte doek over de radiator plaats).
  • Geen geschikte huis remedie voor de heesheid is warme melk, draagt ​​het meer in het slijm van de stembanden en het verlengen van het genezingsproces!

Een bezoek aan de arts is noodzakelijk als je totaal onverklaarbare klachten of klachten zijn niet verdwenen na een paar dagen. Anders loopt u het risico schade Geef uw mening!

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Huis remedie voor heesheid

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden