May 30

Als uw HP Officejet Pro 8000, de symbolen en letters gedrukt slechts onvolledige of de afgedrukte afbeelding is gestreept, het reinigen van de printkoppen van de printer. Dit gebeurt automatisch.


HP Officejet Pro 8000 - de printer, zodat het reinigen van de printkoppen


Als de afdruk eruit ziet, moet u de printkop reinigen.Wat je nodig hebt:

 • -pluizende doek of papier

8000 automatisch de printkoppen van de HP Officejet Pro schoon

Aangezien het reinigen inkt verbruikt, moet u alleen het reinigen van de printkoppen, indien nodig. Zorg ervoor dat het papier in de printer:

 • Druk op de knop op het bedieningspaneel en houd deze ingedrukt. Druk vervolgens twee keer op de "X" knoppen (Annuleren) en eenmaal op de rechthoek met de pijl (CV). Nu is de knop loslaat.
 • U kunt het schoonmaken van de HP Officejet Pro 8000 start ook via de webserver. In het geval, selecteer de "Device Options" en vervolgens "Device Services". Selecteer "Printkoppen reinigen" optie onder "afdrukkwaliteit". Begin door te klikken op het Schoonmaken van de printer waar u "Diagnostics".
 • Op een Windows-computer, kunt u de HP Toolbox te gebruiken. In dat geval hoeft u alleen maar te zijn "diensten" tab te klikken op de bijbehorende functie.
 • Voor Mac-computers, gaat u naar de juiste Printer Utility en selecteer vervolgens de "informatie en ondersteuning" de "Cleaning" optie.

Handmatig reinigen van de contacten van de printer

Deze zuivering is altijd nodig als na het plaatsen van de cartridge aantal LEDs knipperen. In dat geval moet de elektrische contacten worden gereinigd.

 1. Zorg dat de lade 1 papier. Open het deksel op de HP Officejet Pro 8000
 2. De printkop moet nu aan de linkerkant. Als dit niet het geval is, drukt u op de knop "Doorgaan".
 3. Koppel de printer uit het stopcontact nu.
 4. Til de printkopvergrendeling. Op de printkoppen zijn kleine handgrepen. Hef je hoofd, je wilt nemen, op dit verwerken op.
 5. Reinig de contacten - niet de nozzles - met een schone, pluisvrije, droge doek. Ideaal droog Brillenputztücher of papieren koffiefilters. Deze kunt u afdrukken sproeiers en contacten zijn anders: De contacten zijn koperkleurige, het is om de inkt op hen te zien. Het mondstuk laten altijd wat inkt.
 6. Veeg nu het reinigen van de contactpunten in de printer met de doek. Plaats hier de printkop op papier schoon te maken, moet het mondstuk naar boven wijzen. Raak het mondstuk op het papier.

Plaats nu de cartridge weer op zijn plaats. De HP Officejet Pro 8000 zou nu afdrukken en schoon werken zonder interferentie.

Tags: Computer, printer, schoon, printkoppen

Gerelateerde Artikelen aan HP Officejet Pro 8000 - de printer, zodat het reinigen van de printkoppen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden