June 1

Voor vele doeleinden kan een houten palissade gebouwd. Het past grotendeels goed met een natuurlijke atmosfeer benadrukt beschermt en bij elkaar houdt zonder dat dat voor diep graven in de buidel. Om het genot van uw Palisade te verlengen, moet u overwegen een aantal dingen.


Houten palissade - opmerkelijk


Militaire hechtenis kan ook een houten palissade zijn.Wat is de juiste houten palissade

  • In winkels of bouwmarkten zeer verschillende dimensies en variëteiten aangeboden. Stel dat een houten palissade niet is gebouwd om lang mee. Daarom moet u niet de bedoeling om een ​​mogelijke massale executie te kiezen, zodat het zo lang duurt. Integendeel, is het belangrijk om de sterkte omheining aan te passen aan de hoogte boven de grond.
  • Het hout wordt altijd geïmpregneerd met de palissaden. Aldus wordt de verrotting van het hout aanzienlijk vertraagd, maar niet voorkomen. Ook sterke palissaden geconfronteerd met een aantal jaren op het oppervlak verwering op. Je verliest stabiliteit en bieden daarom geen significante voordelen ten opzichte van zwakkere hout.
  • Moet een dijk worden onderschept, waarbij het verschil in niveau is bijvoorbeeld een meter, dan heb je natuurlijk de houten palissade zo sterk dat het de druk kan weerstaan ​​te zijn. Hier zijn slechts een hout in aanmerking komen, met een diameter van 150 mm hebben.

Om de houten palissade op te bouwen

  • Een Wegeinfassung met slechts zwakke en korte bossen kan gemakkelijk worden genomen met de hamer. Bereken alle palisades lengte zodat zij ongeveer een derde in de vloer kan zetten. Als de bodem is zeer eenvoudig, zou je beter gaan zelfs nog dieper.
  • Een palissade die zijwaartse druk kan weerstaan, moet je graven. Zet deze op de absolute diepte van 15 cm, noch op de dieper de geul moet zijn voor een enkele grit of grof grind. Voor een goede drainage om wateroverlast wordt gegeven dat het hout anders snel toevoegen.
  • De individuele basis van hout beter tegen elkaar, wanneer u verbinding met aan beide zijden geslepen nagels. De nagel is gemakkelijk genomen op de laatste Palissade en rijden dan de volgende palissade met een Rammholz of zware hamer in de nagel. Bevestig de richting hiervan een volgende correctie niet meer mogelijk!
  • Wanneer de houten omheining grotendeels onder de helling-side aarde, een isolatie deze pagina met waterdichte materialen zoals dakbedekking papier aanbeveelt. De houtsoort moet worden gekozen dat de financiële lasten is de werklast in een redelijke verhouding. Een hoge-kwaliteit hout, zoals eiken of sprinkhanen kan houden tot 50 jaar, als je zou hebben om nieuwe kaak te graven na ongeveer 25 jaar.
  • Een bijzonder goed figuur maakt houten palissade als een design element, als u hen leiden naar gebogen lijnen, zowel verticale en horizontale vlak. De fantasie kent geen grenzen, laat uw creatieve ader volledige reikwijdte!

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Houten palissade - opmerkelijk

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden