May 31

Een mooie decoratie voor de tuin hebben houten paarden. Als u kiest voor de in deze handleiding beschreven variant, zal uw kinderen vermaken in de paarden.


Houten paarden voor de tuin - een constructie handleiding


Vullen van uw tuin met houten paarden.Wat je nodig hebt:

 • een blad van triplex, 1 cm dik, ongeveer 60x40 cm
 • een oude wijnvat, zoals houten blokken, waarop het kan staan
 • een decoupeerzaag
 • Een bestand
 • Spraypaint

Houten paard als decoratie

 1. Een leuke manier om de tuin is een houten paard, zelf gebouwd uit een oude wijnvat. Het vat vormt het lichaam van het paard, de poten twee houten schragen waarop hij staat. Zorg ervoor dat het staat stevig op de blokken, zodat een kind in het spel, die zit op het paard, kan niet naar beneden vallen.
 2. Wat het lichaam en de benen nog steeds vermist is het hoofd van het houten paard. Je zag een triplex plaat, ongeveer 60x40 cm of groter aangepaste, de grootte van de oude wijn vat.
 3. Teken met potlood het hoofd van een paard op het multiplex. Heb je de niet geringe van de hand, neem een ​​foto van een paard uit een paard gedrukt boek of van het internet, bijvoorbeeld. Zorg ervoor dat de nek is niet te dun is, moet hij ook eindigt in een rechte rand.
 4. Nu zag je hoofd van het paard met een decoupeerzaag uit het hout. De randen daarna schoon rond met een houten-bestand, zodat niemand een splinter in de hand kunnen rijden. Meet vanaf de rand van de halsafwerking in hoogte en breedte en snijd een overeenkomstige gleuf in de houten vat. Je moet heel nauwkeurig zijn.

Het invullen van het paard voor de tuin

 1. Nu moet je om samen de houten paard voor de tuin en zelfs schilderen gezet, dus het ziet er echt. Hals van het paard nu vast in de sleuf in het vat; Het klemmen niet strak genoeg is, kunt u ook de hulp van de lijm te nemen.
 2. Maar als een echt paard ziet de vorming van slechts wanneer het wat kleur. De makkelijkste manier is om verf spuiten van de spray. Spray deze best buiten, in de frisse lucht. Met zwart, geef je het paard ogen en neusgaten, misschien wel de manen. Best werkt ook op het lichaam wit met zwarte vlekken, zoals Little oom Pippi Langkous, maar met de kleur van je verbeelding is ingesteld geen grenzen.
 3. U kunt de lijm op de manen en staart ook vanuit bastvezels echter stelt dat nog niet zo lang als het paard is uit. Nu zelfs een oude deken als zadel, misschien maak je van een oude touw nog steeds een hoofdstel en klaar is de houten paard voor de tuin!

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Houten paarden voor de tuin - een constructie handleiding

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden