June 1

Vroeg of laat, moet elke vrouw in het reine komen met de realiteit van het vrouwelijke hormoon cyclus, wat betekent dat de maandelijkse menstruatie voor de meeste vooral. Maar afgezien van de hormonale veranderingen in het lichaam van vrouwen beïnvloeden vele gebieden van het leven. Als de cyclus en met wisselende fasen eenmaal begrepen, kan rekening worden gehouden in het dagelijkse leven.


Hormonale cyclus van de vrouw - hem dus overwegen in het dagelijks leven


Woon je in balans met je menstruele cyclus!Om te leven met de hormonale cyclus

De hormonale cyclus van de vrouw begint met de eerste dag van de menstruatie, de totaal ongeveer één week duurt.

  • Tijdens deze fase veel vrouwen opgeblazen gevoel en gevoelig voor verstopping, diarree en waterretentie. Vaak, menstruatiepijn en buikkrampen begeleid.
  • Beweeg nu in de frisse lucht, kunt u genieten van rust en ga naar uw dagelijkse taken langzamer op.
  • Gedurende de menstruatie, wat voor vrouwen een hoger risico op infectie, en daarom het zwembad niet aanbevolen gedurende deze tijd.
  • In het tweede deel van de menstruele cyclus - een week voor de ovulatie - zijn de vrouwen op een emotionele hoog, waarbij de toename van oestrogeen verantwoordelijk. De huid voelt glad en mollige, het zelfvertrouwen toeneemt. In dit stadium, moet je belangrijke data waarnemen! En je gaat, indien mogelijk, uw verhoogde behoefte aan knuffelen met je partner na.
  • Na dit hoogtepunt een dag of twee te volgen direct voor de eisprong, waar u kunt voelen verhoogd seksueel verlangen. Biologisch lijkt zeer nuttig voor een bijzonder intesive seksualiteit praktijk juist op dit moment.
  • In de twee weken vóór de menstruatie, de euforie vertraagt ​​aanzienlijk, waarbij de verhoging van het hormoon progesteron vernantwortlich worden gemaakt. In aanvulling op de uiterlijke tekenen - shaggy haren en doffe teint - heb je vaak te maken met beginnende vasthouden van water en een opgeblazen gevoel, evenals het trekken in de borst en vermoeidheid.
  • Handhaaf bijzonder intens gedurende deze tijd! Haar packs, uitgebreide baden en geparfumeerde bodylotions voeden de huid en kalmeren de zintuigen.
  • In deze fase zijn bijzonder vaak stemmingswisselingen en depressieve stemmingen. Laat dat niet ontmoedigd! Ga voor een wandeling of een goed boek lezen. Want je weet: Deze fase zal passeren!

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Hormonale cyclus van de vrouw - hem dus overwegen in het dagelijks leven

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden