May 31

U gaat met uw hond voor een wandeling en zie dat hij plassen bloed. Is dit gevaarlijk en wat kan zijn de oorzaken?


Hond plassen bloed - Nuttig


Geen bloed als je hond licht te nemen in de urine.Waar het bloed afkomstig is van plassen van uw hond?

Als de urine gemengd met bloed, betekent dit dat er moet tussen de locatie van de productie van urine, de nieren en de lekkage van urine uit het lichaam een ​​bron van bloeden, een verwonde vat, een lek. De gezonde urine - op één uitzondering in de teef - geen bloed en geen rode bloedcellen (erytrocyten).

Mogelijke oorzaken van bloederige urine paragraaf

  • Een mogelijke oorzaak bem hond beide geslachten is de verschijning van Harngries. Deze wordt gevormd door de verhoogde incidentie van Harnkristallen. Urine kristallen worden gevormd met passende beoordeling en het voederen van mineralen van het voedsel. Calciumoxalaat en / of struvietkristallen zijn gevonden in de urinetest daarna. Deze kristallen schade aan de mucosa en ontstekingen te creëren, zodat de urine bloederig. Van de kristallen ook nier- en blaasstenen kunnen vormen.
  • Vergiftiging met bepaalde stoffen (z. B. rattengif) en bepaalde infectieziekten kan bloed in de urine veroorzaken.
  • Schendingen van de urinewegen kan worden veroorzaakt door ongelukken dergelijke. B. botsing met een auto.
  • Gecastreerde mannetjes kunnen een prostaathyperplasie krijgen. Ontsteking veroorzaakt bloed in de urine. Bloed druppelt dan ook zonder de urine van de plasbuis.
  • Vrouwtjes, maar in de hitte, een bloederige afscheiding uit, waardoor de indruk kan ontstaan ​​dat kreng zou bloedige urine af te wikkelen.
  • Tumoren kunnen bloed in de urine veroorzaken.

Kan zeker de dierenarts te verduidelijken

Er zijn zoveel redenen waarom een ​​hond plassen bloed. Bijna alle zijn zeer serieus worden genomen en door een dierenarts worden onderzocht. Dit zal de hond te onderzoeken, neem een ​​urinemonster, maak een complete bloedbeeld en kan X-ray en echografie te gebruiken. Als de oorzaak is gevonden, de meerderheid van de ziekten met drugs, een specialiteit voedsel of zelfs een operatie kan te pakken met.

Tags: Vrije tijd, hond, bloed, plas, urine, infectie

Gerelateerde Artikelen aan Hond plassen bloed - Nuttig

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden