May 31

Duitsland heeft een groot netwerk van waterwegen. De rivieren variëren in breedte, lengte en hoeveelheid water. Hoeveel waterwegen van Duitsland, kan online in een lijst te vinden.


Hoeveel rivieren heeft Duitsland?  - Informatieve


De Rijn is een van de grootste en drukste waterwegen in Duitsland.Een kort overzicht van hoe vele rivieren van Duitsland

Het aantal rivieren in Duitsland relatief hoog. Opgemerkt zij dat dit niet alleen de grote rivieren, die algemeen bekend zijn, maar ook veel kleiner en korter rivieren, die vaak alleen lokaal bekend zijn.

  • Je kan een relatief goed gestructureerde hebben overzicht op het web. De snelste manier is, als je op de link te openen. Hier niet alleen grote en bekende rivieren zijn opgenomen, maar ook minder bekende en kleinere wateren.
  • Het aantal rivieren in Duitsland met een lengte van ruim 200 kilometer is relatief laag. Een van de bekendste onder de Oder, Weser, Rijn, Main, Donau, Moezel, Inn, Saale, Spree, Eems, Neckar, Havel, Werra, Eger, Isar, dump, linnen, Aller, Lech, Saar, Lahn, Salzach, de Altmühl, Lippe, Ruhr, Fulda en het Elde.
  • Het aantal rivieren in de bovenstaande lijst 894. Ook in dit geval water wordt uitgevoerd over een lengte onder de 200 kilometer mark. De lengte spectrum bij de 894 wateren, variërend van meer dan 2000-10 kilometer.

Bij de vermelding wordt opgemerkt dat het goed kan zijn zijtakken grotere wateren en dat niet alle waterlopen in Duitsland of lood spring. In sommige gevallen, de wateren afkomstig zijn uit een buurland en passeren Duitsland te culmineren in een ander buurland, zoals de Rijn. Maar het kan ook zijn dat de rivier ontspringt in Duitsland en stroomt in een buurland. Het is algemeen rond rivieren, het geheel of gedeeltelijk stromen Duitsland.

Informatie over de meest beroemde rivieren

In deze rubriek vindt u informatie over de beroemdste rivieren die in Duitsland, in één oogopslag vinden. Een van de grootste rivieren in Duitsland behoren grote waterwegen zoals de Rijn, de Donau en Elbe.

  • Eén van de meest bekende en ook de langste rivieren die stromen door Duitsland, de Rijn. Hij ontspringt in Zwitserland in het kanton Graubünden en mondt uit in Nederland in de Noordzee. Echter, het grootste deel van zijn pad het water reist terug in Duitsland, waar de Rijn is een van de drukste waterwegen. De Rijn ontvangt instroom van water, dat een belang in negen staten. Deze omvatten instroom uit Frankrijk (Rhône en de Seine), Italië (Po), Nederland (Schelde) en Tsjechië (Elbe). Echter, Oostenrijk, België, Luxemburg en Liechtenstein behoren tot de Rijn stroomgebied. Een deel van de hoeveelheid water van de rivier komt van buiten de Alpen, de uitlopers van de Alpen, het Zwarte Woud en de Vogezen. De Rijn is de meest waterrijke Noordzee instroom.
  • De op één na langste rivier van Europa is de Donau. Het ontstaat in Duitsland, van de twee rivieren Brigach en Breg. De Donau heeft een totale lengte van 2857 kilometer en stroomt door een totaal van tien landen. Wereldwijd geen andere rivier stroomt door zoveel landen. Onder de staten, die de Donau kruisen, onder meer Oostenrijk, Oekraïne, Slowakije, Hongarije, Servië, Roemenië, Kroatië, Bulgarije en Moldavië. Het stroomt door een groot deel van Zuid-Oost-Europa en combineert veel verschillende culturele en economische regio's samen. De Donau stroomt in de Zwarte Zee in de zogenaamde Donau Delta.
  • Een andere bekende rivier in Duitsland is hetzelfde. Het komt in de Tsjechische Republiek en is de enige rivier die de Noordzee verbindt de richting van Bohemen. Het splitst in de kreek Moldavië en later in de Spree en Havel. Hetzelfde wordt doorkruist met een lengte van 1094 kilometer, Tsjechië, Polen en Duitsland, maar houdt ook water uit zijrivieren in Oostenrijk. Hetzelfde is ook een van de grootste binnenlandse wegen en uitmondt in de Noordzee in Hamburg, waar de Elbe estuarium is een onderdeel van de haveningang.

Zoals u kunt zien uit dit artikel, het aantal rivieren in Duitsland is relatief hoog en velen van hen hebben een verzorgingsgebied en zijrivieren dat de belangrijkste stromingen met andere buurlanden te sluiten.

Tags: Duitsland, Training, rivieren, de Donau

Gerelateerde Artikelen aan Hoeveel rivieren heeft Duitsland? - Informatieve

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden