May 30

De vraag hoe vaak je een week moeten uitoefenen, afhankelijk van uw conditie en uw trainingsdoelen. Terwijl frequente matige lichaamsbeweging is nuttig in gewichtsverlies, spieropbouw vereist intensieve training met rusttijden.


Hoeveel keer per week voor de sport?


Vuistregel: Hoe groter de inspanning, hoe langer de regeneratie breekt.Duursporten om af te slanken

Als je wilt afvallen, wordt u goed geadviseerd met duursporten zoals wandelen, joggen, fietsen, zwemmen, inline skaten of wandelen. Dus de pond tuimelen, regelmatige en langere training nodig.

 • Wie heeft er lang gereden niet uitoefenen, begint langzaam. In ernstige obesitas, laag uithoudingsvermogen je begint met een half uur tot een uur lopen elke dag. Ga zo snel dat je gewoon niet buiten adem.
 • Oefende de intensiteit van uw training. Ze rijden om de andere dag een uur duursporten. Als je een uur kunt joggen aan een stuk, joggen voor een half uur en u loopt voor en na een kwart van een uur.
 • Sporting, die willen afvallen, oefenen elke dag duursporten en veranderingen sport dagelijks. Dit kan er als volgt uitzien: Maandag joggen, dinsdag zwemmen, fietsen op woensdag, donderdag wandelen, joggen op vrijdag, zaterdag zwemmen. Zondag is een rustdag.

Om een ​​trainingsperiode van een uur te verwijderen wordt aanbevolen. Move beter met een lagere intensiteit voor meer dan een kwart van een uur waarin je buiten adem.

Sport stint voor ambitieuze duursporters

Duursporters hebben minder effect dan het gewichtsverlies om hun atletische prestaties op een rijtje te verbeteren. Je traint anders.

 • Als je een sport te trainen, bijvoorbeeld zwemmen of hardlopen, ze variëren elke dag training. Gelegen in een dag. Stamina op de voorgrond en uit te werken een uur of meer De volgende dag kunt u uw snelheid te verbeteren door training met tussenpozen van hoge intensiteit, bijvoorbeeld, plaatst sprints.
 • Beginners in duursporten te oefenen om de andere dag. Het lichaam heeft tijd nodig om te wennen aan de belasting. Op de andere dagen dat je losjes bewegen, bijvoorbeeld, maak een lange stevige wandeling.
 • Opgeleid leg een of twee rustdagen per week. Hoe intenser de training, hoe belangrijker regeneratie dagen.

Als richtlijn: Als u merkt dat uw voordelen verdwijnen, train je te vaak of te intens, of beide. Bouwen in dit geval meer rustdagen in je workout plan een. Ze worden nog meer sportieve prestaties, je bent op het juiste spoor. In het geval van letsel of sterkere spieren is om te pauzeren.

Hoeveel keer per week krachttraining?

Met krachttraining, anders gedraagt ​​het zich dan bij duurtraining. De spieren worden blootgesteld aan meer stress en langere periodes herstel nodig hebben.

 • Met krachttraining herhalen een sterkte oefening als pull-ups, squats of sit-ups met een matige intensiteit in drie tot vier sets van 15 tot 20 herhalingen. Met spierpijn is te verwachten in de regel alleen met beginners. Uithoudingsvermogen trainen veroorzaakt weinig toename in dikte van de spier, dat wil zeggen, het spierweefsel niet groeien, maar een goede uithoudingsvermogen van de spieren.
 • Werk drie keer per week. Deel de training in twee delen, zodat in elk deel van de verschillende spieren zijn trainier. Vervang de twee opleidingsplannen. Werk in de eerste week na twee keer plan A en plan B een keer na, in de volgende week twee keer volgens plan B en zelfs tot A. plannen
 • Als je je doel van het opbouwen van spiermassa, train je met een hoge intensiteit, zodat je minder herhalingen creëren. Verdeel de spieren in drie groepen. Werk drie dagen per week, zodat je elke groep trainen een keer per week. Een goed plan, als een groep van spieren kan kijken, vindt u hier .

Wie niet voldoet aan de rustdag, riskeren overtraining waarin de band de spieren en vermindert de kracht.

Sport voor hartpatiënten

Voor hart-en vaatziekten, speciale regels voor de afgifte van hoe vaak een week Sport is het raadzaam van toepassing.

 • Als u een hartaandoening, u in principe volgt het advies van uw arts. Dit zal u individueel advies te geven voor uw hart-en vaatziekten en de intensiteit ervan.
 • Hart-en vaatziekten moet jezelf niet uitput in het algemeen. Een matige lichaamsbeweging, zoals voorgeschreven door de arts kan nuttig zijn.

In de Sport van welke aard dan ook, is het belangrijk om niet te uitput, zodat het lichaam kan regenereren en meer persistent en meer. Bij gebreke aan regeneratie doen, verwijderen uit plaats. Sport is belangrijk voor de gezondheid van het hart, zoals de studie van een onderzoeker van de Universiteit van Harvard van 2012 shows. De studie onderzocht de relaties tussen inactiviteit en levensverwachting en sterfgevallen als gevolg van verschillende ziekten. Eén Taiwanese onderzoek heeft aangetoond dat 15 minuten beweging per dag om het risico op overlijden te verminderen met 14 procent.

Tags: sport, gewicht te verliezen, krachttraining, lichaamsbeweging, Fitness, duursporten

Gerelateerde Artikelen aan Hoeveel keer per week voor de sport?

Tags

© 2018 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden