June 1

Vaak wordt aanbevolen de dag niet te gaan van maximaal 20 mg alcohol is; Vrouwen geldt zelfs de limiet van 15 mg. Maar hoe dit eruit ziet in bier? Hoeveel gram worden hier in één liter opgenomen en als je de 20 g te bereiken?


Hoeveel gram heeft een liter bier?  - Informatieve


Verschillende bieren verschillen in gewicht.Als u wilt niet alleen hoeveel van pure alcohol weegt, maar al het bier weten, dan moet je ook de inhoud water te overwegen.

Hoeveel ingrediënten heeft bier?

  • Een liter bier uit de basisingrediënten mout, hop en vooral water. Malt denkt deze graansoort, die is geweekt in water en dus ontkiemd; wanneer kieming gebeurt, wordt de korrel opnieuw gedroogd.
  • Dat de ingrediënten gisten en uiteindelijk de alcohol wordt geproduceerd, ook gist wordt toegevoegd. Malt heeft veel zetmeel, dat vervolgens wordt omgezet in suiker. De gist eet de suiker en het begin van deze gisten aan alcohol. Ook koolzuur, die gedeeltelijk over is. Overblijfselen van gerst of hop zijn echter uitgefilterd.
  • Als u wilt berekenen hoeveel gram heeft een liter bier, dan moet u zich ervan bewust dat er verschillende varianten van de drank, die ook varieert het alcoholgehalte. Omdat teneinde het aantal grammen te berekenen, de dichtheid nodig, namelijk de verhouding van de massa om het volume en het verschil tussen water en alcohol enigzins.

Bereken grammen die per liter heeft

  • Als u wilt berekenen hoeveel gram heeft een biertje, dan moet u eerst berekenen hoeveel alcohol en water zijn inbegrepen in de amber nectar.
  • Wanneer bier bijvoorbeeld 5% alcohol bevat, is er één liter 50 ml (0,05 l) en 950 ml alcohol (0,95 liter) water; behalve dat de vloeistof ook zetmeel of andere aroma en kooldioxide zijn opgenomen, zodat het niet zuiver water; maar deze toevoegingen worden in evenwicht gehouden in ongeveer.
  • Het water wegen ongeveer een dichtheid van 1000 g / l, dat wil zeggen een kolom water met het volume van 1 liter werd 1000 g of 1 kg. Alcohol heeft een iets lagere densiteit, dus ongeveer 790 g / l.
  • Zoals gedeeld door het volume geeft de dichtheid van het gewicht, dus je kunt het gewicht berekenen door het volume door de dichtheid te vermenigvuldigen.
  • 0.95 liter water, vermenigvuldigd met 1 kg / l dus op 950 g. Voor de alcohol is 0,05 l resultaat vermenigvuldigd 0,79 kg / l = 0039 g of 39 mg. De hele liter bier weegt 989 gram dus.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Hoeveel gram heeft een liter bier? - Informatieve

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden