May 31

In de sport, ongeacht of duurtraining of spieropbouwende training, vaak rijst de vraag, hoeveel calorieën je verbrandt tijdens deze periode. Er ruwe schattingen, maar ze zijn individueel anders, als je wilt naar de exacte verbruik te berekenen.


Hoeveel calorieën je verbrandt tijdens spieropbouw?  - Notities


Het calorieverbruik is elke keer anders.Om te weten hoeveel calorieën je lichaam verbrandt in spieropbouw, moet een aantal factoren worden beschouwd. Het tijdstip en de intensiteit van spiertraining is belangrijk, maar ook uw bestaande spiermassa en uw totale gewicht spelen niet alleen.

Zoals verschillende zoveel calorieën verbrandt het lichaam

  • Om te berekenen hoeveel calorieën je lichaam verbrandt bij verschillende activiteiten, moet u naast uw gewicht en uw vetpercentage en de hoeveelheid spiermassa te weten. Want als je laat twee even ernstige menselijke trein met verschillende percentage van spieren en vet naast elkaar, vindt u ook verschillende calorie-inkomsten.
  • Een kilo spiermassa verbruikt in rust, dus als je liegt of slapen, binnen 24 uur 30 Kcal comfortabel op de bank. Echter, als je niet weet hoeveel percentage van de spieren je hebt, dan is alleen ruwe schattingen mogelijk zijn.
  • In aanvulling op de kennis van uw spieren percentage, wordt het gebruikt om te berekenen hoeveel calorieën je lichaam verbrandt, ook belangrijk om de intensiteit waarmee je traint weten. Omdat het verschil tussen trainen met lichte gewichten en training met maximale gewichtsbelasting is niet onbelangrijk.
  • Niet te vergeten is ook de extra duurtraining. De verhoogde calorie omzet in verwarmde spieren en de zogenaamde "afterburn" ook de verbruikte calorieën tijdens het sporten.

Om het verbruik in spieropbouw schatten

  • Je moet gebruik maken van calorie grafieken pas als een ruwe gids. Uw basaal metabolisme kan al aanzienlijk afwijken van de gestandaardiseerde waarden.
  • Bent u vrouw, de gemiddelde gespierd en het uitoefenen gedurende 15 minuten bij een matige intensiteit, kunt u de geschatte waarde van 90 Kcal verbruik te berekenen. Met dezelfde uitgangswaarden een man verbruikt, maar in 15 minuten ongeveer 110 Kcal.
  • Verhoog de intensiteit van uw training nu van medium tot zwaar, dus je consumeert als vrouw al ongeveer 125 Kcal, als een man 145. Dus, uw nauwkeurige calorieverbruik kan alleen maar waarderen.

Maak uw trainingsintensiteit is niet noodzakelijk, omdat bepalen hoeveel calorieën je lichaam verbrandt in spieropbouw, maar om de zichtbare resultaten na de training.

Tags: sport, toning, calorieën, oefening, calorie burn

Gerelateerde Artikelen aan Hoeveel calorieën je verbrandt tijdens spieropbouw? - Notities

Tags

© 2018 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden