May 30

De term "macho" is afkomstig uit het Spaans en betekent "man" of "mannelijk". Dit betekent dat iemand sterk gericht op het mannelijk rolmodel en gewillig bewijst. Voor velen is dit gedrag is zeer aantrekkelijk. Als men zo een dergelijke "sterke types"? Er, knipogen aantal typische mannelijk gedrag bewust overdrijven, maar niet om zich serieus te nemen is het beste.


Hoe word ik een macho?


Een macho met een gevoelige kant.Een macho zijn vele eigenschappen toegeschreven die licht positief klinken. Deze omvatten conservatieve meningen, waaghals gedrag, houding, een neerbuigende natuur en een neiging tot statussymbolen. Deze functies niet wenselijk, maar hebben een veel succes in het dierenrijk. Evolutionaire biologen hebben betrekking op de "Show-off gedrag" In het dierenrijk. Mannelijke dieren door middel van fysieke superioriteit (grootte, geweien) zijn vooral merkbaar of "statussymbolen" bezitten (bijvoorbeeld zeer kleurrijke veren) zijn aantrekkelijker in de vrouwtjes. Het baltsgedrag, bestaande uit bewegingen die fungeren als een dans, tonen de vrouwelijke dieren de macht en kracht van een mannelijke. In het dierenrijk de houding en de voorstelling van de symbolen van mannelijkheid leiden vaak tot succes. Selecteer vrouwtjes vooral de mannetjes, duwen meer op de voorgrond. Deze lijken meer levensvatbare nakomelingen beloven en in staat zijn om goede zorg te nemen van de pups. Als het dierenrijk van informanten zo goed ontvangen, dan kunt u misschien overtreffen deze kennis aan mensen. Veel behavioristen geloven dat zeer mannelijke mannen dus beter aankomt bij vrouwen, omdat ze overeenstemmen met het imago van de sterke beschermer.

Zijn macho's opnieuw gevraagd?

Wat zijn geweien of kleurrijke veren in het dierenrijk bij mensen die zijn statussymbolen, zoals auto's, een hardere stijl van de kleding en prestige door de financiële middelen en een hoog professioneel.

  • Er zijn echter belangrijke verschillen aan het dierenrijk. Onderzoekers hebben in een studie bleek dat vrouwen veronderstellen mannen met mannelijke gelaatstrekken en veel negatieve. Ze hielden dit voor oneerlijk en niet meewerkt alleen geïnteresseerd in zaken. Bovendien, de onderzochte vrouwen hypothese dat zeer mannelijke personen neigen door onnauwkeurigheden. De gerimpelde gezicht, kleine ogen en een sterke neus kon zijn meer voorzichtig de dames.
  • Oudere vrouwen de voorkeur gelijkheid in een partnerschap en magere mannen uit dominant. Jonge vrouwen vinden - een onderzoek naar - macho mannen, hoe aantrekkelijk en voelt dit als aantrekkelijk.
  • Dit kan worden verklaard dat de vrouwen stevig professioneel zijn verankerd na een bepaalde leeftijd en zijn minder bereid zijn zich aan te passen aan een man. Op zoek liever iemand die je leven past, en niet willen veranderen.
  • Dus als je een softie om goed komen? Nee, veel studie resultaten suggereren dat een mengeling van gevoeligheid en Macho is het meest populair onder vrouwen. De man is niet meer emotioneel dan de vrouw te zijn, maar moet zeker tonen emoties. Veel vrouwen willen een sterke schouder om op te leunen en willen even in de relatie worden behandeld.

Samengevat betekent dit dat een man zelfverzekerd moeten zijn, maar niet toegestaan ​​om te beslissen over de vrouw. Vrouwen verkiezen mannen die visueel sterk, maar niet te mannelijk. Zelfs mannen met technische vaardigheden zijn populair en mannen met spieren. Sterke bovenarmen zekerheid bieden. Zelfs een brutale reactie kan de man van tijd tot tijd door het geven wanneer dit knipogen bedoeld. Een grote flap verbinden veel met vertrouwen tegemoet.

Hoe word je een modern hardere guy

Een moderne macho vertrouwt niet op hardhandige statussymbolen of dominantie, maar is gebaseerd verzonden naar wat vrouwen aantrekkelijk vinden zonder dat het te zacht.

  • Een essentieel onderdeel van het maken van de styling. Een driedaagse baard komt bij veel vrouwen ook, maar hij moet niet ratty kijken. Dus de baard worden gehandhaafd. Verenig de randen en trim het overtollige haar.
  • Zelfs ketens kunnen handelen man. Het moet niet de brede gouden ketting en zeker geen grote horloges met extra armbanden, maar een eenvoudige zilveren ketting. Dit beïnvloedt niet te overdreven.
  • Iets spieren zijn een moderne macho. Dus gaan van de rust en het werk op. De bovenste arm spieren ontwikkelen sneller dan een six-pack buik. Dus Focus op de bovenarmen. De gespierde maag is veel vrouwen al te veel, maar opgeleid bovenarmen komen meestal goed.
  • Een moderne man moet vakmanschap te brengen. Zo verwerven vaardigheden om die in de vraag in het huishouden. Dit kan de opbouw van planken, het repareren van meubels of schilderen en behangen zijn. Om indruk te snel gekozen.
  • Ook leren om een ​​paar brutale commentaar te gebruiken. Dit mag nooit als beledigend, maar komen altijd met een korreltje ironie. Als uw geliefde heeft over een probleem met uw nieuwe smartphone, zou je kunnen zeggen met een knipoog "Weer typische vrouw" zonder jou is je boos voor.

Het mengsel maakt het - je mag niet mannelijk zijn en weer niet te zacht om een ​​moderne macho te verschijnen.

Tags: Vrije tijd, man, partnership, mannetje, mannelijk

Gerelateerde Artikelen aan Hoe word ik een macho?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden