May 30

Een EMP is gevaarlijk om alle elektrische apparaten - tot dusver doet het algemeen onderwijs. Maar hoe precies doet een EMP en waarom hij heeft zo'n nadelig effect op de elektrische draden?


Hoe werkt een EMP?


Een flits is schadelijk voor elektrische apparaten. © Albrecht_E._Arnold / PixelioEen EMP werkt zo

  • EMP staat voor "elektromagnetische puls". Hoewel het informeel vaak ook gesproken over de "elektromagnetische puls", maar dit is misleidend, omdat het geen fysieke impuls. Dit zou in het kader van het mechanisme vallen en beschrijf bewegingsenergie. Dit betekent echter niet bestond op het EMP. De puls is meer wiskundig gezien de EMP, namelijk als een gebeurtenis die is zeer snel en zeer sterk dan veel langzamer en keert terug naar de oorspronkelijke status terug.
  • Het EMP is een plotseling optredende gebeurtenis, waarbij er een hoge energie-uitwisseling van elektromagnetisme binnen enkele milliseconden zijn. Dit verspreidt golvende van het centrum. Bij treffen van deze elektromagnetische straling in elektrische geleider, is een zeer hoge spanning opgewekt, de overbelaste lijnen. Dit werkt door inductie, die fungeert als een spanning generator in de lijn en in elektronische apparatuur vernietigd als ze geen tijd cross-beschermingsmaatregelen (zekeringen, stroomonderbreker) hebben.

Hoe kan een EMP geproduceerd?

  • Een kleine EMP kan worden veroorzaakt door bliksem. Aangezien het een elektromagnetisch fenomeen, het effect van bliksem in de atmosfeer is vergelijkbaar met die van EMP. Merk echter op dat de EMP-achtige toestand niet kan worden vastgesteld door de flitser aan te raken, maar. Door de nabijheid van de flitser op een lijn
  • Het falen van de elektrische geleiders ook met het gebruik van krachtige impuls lasers, daarom laboratoria gebruik van deze lasers een EMP bescherming moet hebben.
  • De bekendste is de zogenaamde NEMP, nucleaire elektromagnetische puls. Hier wordt een kernkop ontploft in een vacuüm boven de atmosfeer, die vervolgens stimuleert het aardmagneetveld de ontsnappende gammastralen zogenaamde Compton effect. De lucht wordt elektrisch geladen en moet plotseling worden afgevoerd, waarna het EMP wordt gecreëerd.
  • Een hoge microgolfstraling zoals het is al beschikbaar, bijvoorbeeld in prototypes in het Amerikaanse leger, kunnen ook leiden tot een EMP.

Tags: Flash, magnetron, Training, bom

Gerelateerde Artikelen aan Hoe werkt een EMP?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden