May 30

Als je ooit de ramp van een gescheurde slang wasmachine hebben ervaren, vindt u de Aqua Stop waarderen in de toekomst veel. Hoewel je misschien niet weet op dit moment in detail hoe het eigenlijk werkt.


Hoe werkt de Aqua Stop?  - Interessante feiten over de wasmachine


De Aqua Stop werkt als een veiligheidsmaatregel.Wat is de AquaStop?

De Aqua Stop is een zeer nuttig gebruiksvoorwerp veiligheid, die moet worden zonder wasmachine en ook op geen vaatwasser. Als uw apparatuur nog niet is voorzien van een Aquastop tot nu toe, wordt aanbevolen dat ten laatste na de volgende uitbarsting slang, na te denken over de installatie van dit beveiligingssysteem.

  • Met Aqua Stop is meestal een dubbel-flow-slang voor een wasmachine of vaatwasser betekende. In dit geval wordt een buis met een magneetafsluiter geïntegreerd in de toevoerslang.
  • De Aqua Stop is verkrijgbaar in verschillende varianten. De eenvoudigere versie werkt op een mechanische basis en de meer luxe versie werkt elektronisch.
  • Het doel is voor beide modellen is hetzelfde: In geval van een gescheurde slang of andere onvoorziene instroom water onttrekkingen door de kraan van de Aqua Stop is om de stroming van het water te onderbreken. Als de Aqua Stop correct is aangesloten, het werkt prima in bijna alle gevallen. Sommige modellen zijn zelfs een beperkte dekking. Dit wordt verworven met de aankoop en is meestal van de professionele installatie afhankelijk.

Hoe de AquaStop

Als uw wasmachine of vaatwasser al zijn uitgerust met Aqua Stop, meestal moet je meer geen gedachten over mogelijke overstromingen te maken. Zo niet, dan moet je serieus overwegen een overeenkomstige retrofit. De algemeen aanvaarde Aqua Stop werkt als volgt:

  • Zoals gezegd reisde, is de mechanische AquaStop in principe om een ​​dubbele buis.
  • In de binnenste buis, wordt een magneetventiel gemonteerd, die zo werkt dat wanneer de binnenband water binnenkomt, direct afdichten van de watertoevoer.
  • Op deze manier kan het niet de gevreesde overstroming komt vanwege een gescheurde slang ring instroom.
  • Ga nu naar de binnenste slang break, het water in de buitenste buis. Het systeem voorkomt maar dan via terugslagklep verder water trekken van de wasmachine. Deze afsluitklep werkt is dat het sluit om defecten in de watertoevoer en voorkomt het ontsnappen van water.
  • Merk op dat er mechanische en elektronische Aquastop. De systemen verschillen ook de indicatoren gediagnosticeerd de AquaStop een defect in de watertoevoer. Zowel werkt feilloos en voorkomt waterschade.

Het Aqua Stop voorkeur in ieder geval een eenvoudige veiligheidsverbinding omdat het werkt al met kleinere scheuren in de toevoerslang. De veiligheid verbinding meestal herkent alleen volledig gescheurd slangen. Dit kan leiden tot aanzienlijke geleidelijk verlies, die soms niet opgemerkt wanneer te laat. U kunt meestal AquaStop kopen meer waar je ook wasmachines en vaatwassers kunnen kopen. Nieuwe toestellen zijn al uitgerust met een aqua stop.

Andere auteur: Britta Jones

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Hoe werkt de Aqua Stop? - Interessante feiten over de wasmachine

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden