May 31

Als je vaak afgevraagd: "Hoe weet ik eigenlijk gespleten haarpunten en wat kan ik doen?", Dan deze handleiding kan informatief en nuttig zijn voor jou.


Hoe weet ik of gespleten haarpunten?  - Dus je haar gezond blijft


Voor eindigt split vaak alleen helpt cut. © Silke Kaiser / PixelioGespleten uiteinden wordt de schade aan het haar uiteinden genoemd en zelfs als het haar splitst. Het haar ziet dan in het bijzonder in de tenen erg lelijk en onverzorgd. Zoals je gespleten haarpunten en hoe u uw haar te behouden, zodat het gezond blijft kan zien, dit artikel wordt uitgelegd.

Identificeren en te elimineren gespleten haarpunten haar schade onmiddellijk

  • Er is een zeer gemakkelijke manier om te vertellen als je haar gespleten haarpunten of niet. Neem een ​​dunne haarlok en zet hem in een vlecht. Staande in deze gedraaide vlecht zijdelings kleine haartjes weg, dit zijn de splissigen haar tips.
  • Als u gemerkt hebben dat dit gespleten haarpunten in je haar, kunt u zelfs eerste hulp te geven. Met een scherpe schaar, kunt u gemakkelijk afgesneden van de uitstekende haren. Maar wees voorzichtig niet te snijden in de gedraaide vlecht zelf, maar alleen het haar tips die uitsteken.

Bescherm haar van gespleten haarpunten - zo succesvol zorg

  • Is het haar beschadigd door gespleten haarpunten, helpt meestal alleen naar de kapper. Je moet daarom dit haar schadepreventie in de dagelijkse verzorging. Gebruik een huidverzorgingslijn die is gespecialiseerd in beschadigd haar. Het haar tips moet worden gehandhaafd na iedere wasbeurt met spoelen.
  • Een diepe conditioner een keer per week is een must als je wilt voorkomen dat gespleten haarpunten duurzaam.
  • Vermijd, indien mogelijk op het veelvuldige gebruik van stijltangen, krultangen en Co. De extreem sterke effect van warmte door deze apparaten kunt uw haarstructuur beschadigen.
  • Je zal regelmatig kant trim met uw kapper. Aldus kan gebroken haar uiteinden verwijderd en de snelste er zelfs niet gespleten.
  • In de winkels, zijn er verschillende vloeistoffen en het onderhoud van producten die beloven om gespleten haarpunten te repareren. Misschien dat deze producten kunnen de haarstructuur glad en dus zorgen dat je haar ziet er gezond uit. Haar, maar ze al gesplitst kan niet meer op deze wijze hersteld. Gelieve beloven om niet te veel van deze producten gebruiken, als u deze kiest.
  • Je haar moet altijd kammen met een grote puntige nok en breken nooit, vooral als ze nat zijn. Heeft u tijdens het kammen van uw geduld. Je haar zal u dankbaar zijn.

Gezond en mooi haar is geen geheim. Ook kunt u, met de juiste zorg en behandeling, het beschermen van uw haar van gespleten haarpunten. U wordt in zeer slechte gevallen het beste uit uw kapper advies.

Tags: Schoonheid, haar, haarverzorging, realiseren gespleten haarpunten

Gerelateerde Artikelen aan Hoe weet ik of gespleten haarpunten? - Dus je haar gezond blijft

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden