May 31

De Duitse voetbalclub Borussia 09 e. V. Dortmund (BVB) is een zeer succesvolle club en was ook vaak de Duitse kampioen. In aanvulling op de Bayern München Dortmund is de meest succesvolle en versterkt in de afgelopen jaren internationaal opnieuw en zelfs financieel, er is een positieve ontwikkeling.


Hoe vaak was de Duitse kampioen Borussia Dortmund?  - Honours in één oogopslag


Duitse kampioen is de hoogste Bundesliga titel.BVB werd opgericht als een voetbalclub

Borussia Dortmund en Bayern München behoren tot de meest succesvolle voetbalclubs in Duitsland en kon al enkele nationale en internationale successen te bereiken. Natuurlijk, BVB kon niet zo vaak voor het eerst aan het eind van een Bundesliga seizoen als Bayern, maar sommige titels nog steeds sieren het clubhuis. Borussia Dortmund heeft niet alleen deze titels vaak zelf kunnen beslissen, en kan trots zijn op een aantal internationale succes.

Wanneer Borussia Dortmund was Duits kampioen

  • Naast de wereldberoemde FC Bayern München Borussia Dortmund is geworden in de afgelopen jaren een vaste waarde in het internationale voetbal bedrijfsleven en is nu economisch op vaste voet. De teams zijn in staat om een ​​aantal van de BVB titel trekken geweest en onder Ze waren ook toe 8 keer Duits kampioen.
  • Het eerste kampioenschap werd gewonnen in 1956 Borussia, het bereiken van deze belangrijke titel ook in het volgende jaar. Dit werd gevolgd in 1963, een derde nationale titel, maar in de volgende jaren, het was vrij rustig in Dortmund. Alleen in 1995, kon Borussia Dortmund weer Duitse kampioen. De meest succesvolle periode van de BVB was vooral in 1996 en 1997. In 1996 deze club weer domineren Bundesliga en een jaar later zelfs de Champions League en de World Cup winnaars.
  • De laatste drie Duitse titel kon Borussia Dortmund kiezen in 2002, 2011 en 2012 voor zichzelf. In tegenstelling tot de financiële crisis na de IPO, de club is vandaag de dag is om financieel gezonde benen en kan ook internationaal verspreiden (vanaf mei 2013).

Tags: Leisure, Bundesliga, titel, Borussia Dortmund, BVB

Gerelateerde Artikelen aan Hoe vaak was de Duitse kampioen Borussia Dortmund? - Honours in één oogopslag

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden