June 1

Weet je hoe vaak het menselijk hart klopt in een jaar? Dat is veel. Immers, om je bloedsomloop te gaan, het moet een hoop werk.


Hoe vaak slaat het menselijk hart in de loop van een jaar?


Je hart moet veel doen in de loop van je leven.Het menselijk hart

Verzorg uw belangrijkste spier, zonder welke je niet kan overleven: je hart.

 • Het menselijk hart is ongeveer vuist en bij volwassen mens weegt ongeveer driehonderd gram. Zo is het ook beschermd tegen overspanningen, bijvoorbeeld, is bijna in het midden tussen de longen achter het borstbeen. Het offset naar links, zodat wordt aangenomen dat het ook zich aan de linkerzijde.
 • Binnen een jaar, het menselijk pomp slaat onmetelijk. Hoe vaak is, hangt ook af van de vraag of je ontspannen of sport zijn. Zeker een gezond hart pompen ritmisch ongeveer vijf liter bloed door je lichaam, en dat per minuut.
 • Het bestaat uit een hartzakje. Deze bestaat uit bindweefsel en ziet eruit als een zak. Het is essentieel om uw cardiovasculaire systeem in transitie te houden. Dit wordt gedaan met de vele bloedvaten die het lichaam dat het klopt ritmisch en voortdurend, niet alleen in de loop van een jaar, maar ook in je leven te helpen.
 • Het orgel heeft twee pompen die verslagen in de tijd met hetzelfde en beide worden gescheiden door het septum. De pomp is verantwoordelijk voor het recht om uw longcirculatie leveren. De pomp voert het lichaam verlaten cellen met voedingsstoffen en zuurstof. Dit gebeurt via de aorta (hoofdader) en gepompt in de systemische circulatie bloed. Het is ook omdat koolstofdioxide transport weer weg.

Meer feiten over het orgel

 • U kunt zelfs een keer te berekenen, hoe vaak uw belangrijkste spier in de loop van een jaar stakingen door het meten van uw hartslag. Experts nemen meestal de pols en tel vijftien seconden lang. Het nummer wordt vervolgens vermenigvuldigd met vier. Zo kunt u altijd blijven het aantal keren dat het hart klopt in een jaar te extrapoleren.
 • Het orgel zelf heeft twee holten. Dit omvat een atrium (atrium) en de ventrikel (hartkamer). Het rechteratrium is jegens de bloed met weinig zuurstof uit de systemische circulatie te verzamelen. In het linker atrium wordt het zuurstofrijke bloed dat is verzameld uit de longen.
 • Dan is er de hartkamer. Het draagt ​​allemaal de dupe en wordt omgeven door een uitgesproken spierlaag. Je moet ervoor zorgen dat de zuurstofrijk bloed wordt gepompt vanuit het atrium in de systemische circulatie. De rechterkamer is verantwoordelijk voor het zuurstofarme bloed en pompt vanuit het atrium naar rechts in de pulmonaire circulatie.
 • Kleppen hart sluit de ventrikels. Er zijn vier van hen delen daarvan. U moet de doorstroming van het bloed in het hart te reguleren. U doet dit door de leiding van het bloed goed, zodat er geen terugstroming optreedt in de atria. De flappen van de instelling dient te worden geopend, echter, voor zover mogelijk. Doe dit niet, niet genoeg bloed krijgen in de circuits.

Over een leven, de flappen hebben veel werk te doen, zodat ze niet lekken. Een niet zo gezonde levensstijl kan je verkalken. Hartfalen kan het gevolg zijn.

Hoe vaak het menselijk hart klopt in een jaar

 • Volgens deskundigen, moet het menselijk hart in rust suggereren ongeveer zeventig tot tachtig keer per minuut. Nu kunt u berekenen hoe vaak valt het in de loop van een jaar, natuurlijk.
 • Er zijn zeer grote getallen die ontstaan ​​bij het berekenen. Per dag slaat ongeveer honderd duizend keer. Als je het optelt, het menselijk hart klopt ongeveer 3.360.000 keer tijdens het jaar. Dit betekent dat zo vaak gepompt het orgaan bloed door het lichaam.
 • Het is bijna als een wonder van de natuur. Wetenschappers, zoals biologen proberen uit te vinden of een persoon langer leeft, als de hartslag laag is.

Door de manier klopt het hart een olifant maar twintig keer per uur. Dus het kan eigenlijk meer dan honderd jaar oud. De cavia hart tegen stakingen in ongeveer twee tot drie honderd keer per minuut. Gewoon een paar jaar het leven heeft voor het varken.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Hoe vaak slaat het menselijk hart in de loop van een jaar?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden