May 31

Arjen Robben is de creatieve geest op Bayern München en het Nederlands elftal. Als een briljante ingenieur, heeft hij een grote voetbal kunst. Maar Robben is zo oud eigenlijk?


Hoe oud is Robben?  - Meer informatie over de football-ster Ontdek


Voetbal is Arjen Robens beste vriend. © Maret_Hosemann / PixelioDe Nederlandse voetballer Arjen Robben is een van de beroemdste spelers van de eerste Bundesliga. Samen met de speler Frank Ribery vormt bij Bayern München op het hart en de motor van de aanvallende spel. Maar waar hij speelde voor de FC Bayern München en hoe oud Robben?

Arjen Robben is een van de beste middenvelders

  • Arjen Robben werd geboren op 23 januari 1984 in Bedum. Robben is dus 28 jaar oud.
  • Zijn voetbalcarrière begon toen de Nederlandse eerste thuisclub VV Bedum en verhuisde vervolgens naar FC Groningen.
  • Reeds op 16-jarige leeftijd was hij speelt in de eerste Nederlandse competitie en was direct aan een van de beste spelers in de Nederlandse Eredivisie.
  • FC Groningen, verhuisde hij naar PSV Eindhoven, met wie hij in 2002/03 werd door de Nederlandse meesters van het seizoen. Maar PSV kon niet vasthouden en Robben verhuisde naar Engeland om Chelsea's talent.
  • The London Club Robben speelde toen een totaal van drie jaar, waarin hij won alle nationale titels. Door sterke prestaties vraagt ​​Arjen Robben aandacht voor zichzelf en Real Madrid ondernam de voetbalster.
  • Zelfs met Real Madrid Robben had groot succes. Hij won de Spaanse kampioenschap met Real. Volgens de nieuwe toezeggingen van Real Madrid Robben keerde uiteindelijk terug naar de club terug en speelt sinds het seizoen 2009/10 bij FC Bayern München. En hier nam hij het team om de Duitse kampioenschap titels en won de Duitse beker.

Zie vooral zijn tegenstanders - succes met de nationale ploeg

  • Arjen Robben al in geslaagd als een zeer jonge speler die in professionele voetbal springen. Maar hoe oud was Robben toen hij voor het eerst speelde voor het Nederlands elftal? Op 30 april 2003 was Robben voor het eerst in de ploeg. Zo was hij toen slechts 19 jaar oud.
  • Zijn grootste succes met de nationale ploeg heeft de finale van het WK voetbal in Zuid-Afrika geweest. Alleen de Spanjaarden moesten Robben en zijn team met de meest schaarse van alle resultaten nederlaag toe te geven in het voetbal: 0-1 werd gezegd na de uitbreiding.

Alle informatie: Stand juli 2012

Tags: sport, leeftijd, voetballers, persoonlijkheden, het nationale team

Gerelateerde Artikelen aan Hoe oud is Robben? - Meer informatie over de football-ster Ontdek

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden