May 30

Met mobiele telefoons en smartphones, kunt u veel dingen te doen en afhankelijk van het model moet u de functies te gebruiken. Hoe maak je een screenshot te nemen op uw eigen mobiele telefoon, afhankelijk van uw specifieke model. Niet alle mobiele telefoon of smartphone modellen bieden deze nuttige functie.


Hoe maak je een screenshot op je telefoon te maken?


Sommige telefoonmodellen hebben een screenshot-functie.Op mobiele telefoons of smartphones, zijn er vele functies

  • De mobiele markt is vol met verschillende mobiele telefoon en smartphone-modellen, en als je op zoek bent naar een nieuw apparaat, dan bent u geconfronteerd met een enorme selectie. Als u al een mobiele telefoon, zodat u zeker weet wat heeft uw model en wat u kunt doen.
  • Meer in het algemeen, hebben overwogen Touchscreen modellen vergeleken met modellen zonder touchscreen minder functies. Met een klassieke telefoon uw mogelijkheden zijn vrij beperkt en vooral gericht op oproepen en verzenden van berichten. Natuurlijk kan op een ouder model nog meer functies, zoals een agenda, spelletjes of multimedia.
  • In vergelijking, moet u uitbreiden moderne smartphones met extra apps, waardoor ze vrijwel onbeperkte functies. Vraag jezelf ook hoe je een foto te nemen met uw mobiele telefoon of smartphone, zodat je door alleen geenszins. Een antwoord nog niet, maar kan niet zo gemakkelijk te geven, omdat deze handige functie is afhankelijk van uw specifieke model.

Een screenshot niet elk model

Maak (ook bekend als een screenshot) een scherm, is eigenlijk een relatief eenvoudig, als uw mobiele telefoon of smartphone model ondersteunt deze functie. Met deze handige optie kunt u om te schieten en op te slaan alles op uw scherm. Niet ieder model maakt geen extra app een screenshot. Als dit is uw mobiele telefoon het geval is, moet u een oog in uw app store te houden voor een geschikte toepassing.

  • Als u een Apple iPhone, zodat die op dat het iOS-besturingssysteem. Met deze kun je screenshots maken, zonder een extra app. Als u op thuis en uit-knop op hetzelfde moment, is alles gefotografeerd wat er op je scherm. De screenshots kan dan gemakkelijk worden gevonden in de map Afbeeldingen.
  • Zelfs met een Android smartphone, bijvoorbeeld Samsung of HTC, u kunt schermafdrukken maken. Net als bij de Apple-apparaten die u niet meer app hier nodig. In directe vergelijking met de iOS-apparaten, de versie van het besturingssysteem speelt op je Android-telefoon, maar een belangrijke rol. Als je Android-versie 2.2 of 2.3, drukt u gewoon op de volume min-knop en de Home-knop op hetzelfde moment. De screenshot wordt automatisch gemaakt en opgeslagen in uw fotoalbums.
  • De Android-systeem is versie 4.0 om 04:03 op uw smartphone, zodat je gewoon blijven de volume-Minus-toets en de aan-uitknop. Wilt u een screenshot op een model waarbij een nog nieuwere Android-besturingssysteem actief is nemen, drukt u op de aan-uit knop en de Home-knop op hetzelfde moment.

Tags: smartphone, besturingssysteem, Android, Mobiele telefoon, iOS, Screenshot

Gerelateerde Artikelen aan Hoe maak je een screenshot op je telefoon te maken?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden