May 30

Veel apparaten worden niet gebruikt met 200 V, maar met een lagere spanning. Een defecte voeding is een veel voorkomende oorzaak van de storing. Maar hoe maak je een defect van het onderdeel te herkennen?


Hoe maak je een defecte voeding herkennen?


Als de PC niet reageert op de schakelaar, is vaak de oorzaak van een defecte voedingseenheid.Detecteren defecte voeding aan verschillende apparaten

 • Als plotseling een radio werkt niet meer met voeding of een lage voltage verlichting strip, moet u altijd denken aan een defecte voeding.
 • De meeste voedingen warmen lichtjes tijdens het gebruik. Indien het deel kou, duidt dit op een defect. Dit is uiteraard alleen wanneer dit deel steeds warm is.
 • Een sterke verwarming in combinatie met een "chemische" geur steeds tekenen van een defect. Gebruik het apparaat blijven onder alle omstandigheden als u warmte of geuren opmerkt. Er is een brandgevaar.
 • Soms zijn de gebreken merkbaar door spanningsschommelingen. Veel personages, zoals licht dat flikkert, geven de fout. Ook variaties in volume stereo zijn vaak gebaseerd op een defecte voedingseenheid.
 • Over het algemeen is er veel voor een kapotte voeding wanneer een apparaat is absoluut niet meer reageert op de "On" knop, dus niet proberen om de lampjes te beantwoorden.
 • Tenzij de voeding kan worden geopend, kunt u de fout visueel te zien. In de meeste apparaten zijn zekeringen. Je ziet meestal met het blote oog wanneer ze worden geblazen.

Hoe het defect te herkennen met een PC

 • In PC's zeer sterk voedingen zijn geïnstalleerd, die verschillende voltages te bieden. Daarom niet gelijk aan de computer is gebroken, alleen omdat de voeding heeft een beschadiging. Derhalve men niet altijd direct erkennen dat er een defect daarin.
 • Een typische tekenen zijn problemen met het opstarten van de pc. Vooral wanneer de problemen worden beïnvloed door temperatuur. Soms kun je gewoon opstarten van uw computer, als u reeds volledig was te scheiden van de stroomvoorziening.
 • Stof op de voeding ventilator kan leiden tot lekkage. Het is daarom de moeite waard om het vuil te verwijderen met een stofzuiger. Omdat de stroomvoorziening volledig is afgesloten, kunt u alleen zuigen van buiten door de lucht vent het stof. Koppel de PC uit het stopcontact vóór.
 • Als u de BIOS komen, kijk in de Setup voor de "PC Health Status". Er wordt weergegeven als de spanning in de tolerantie bereik van 10%. Aangezien de BIOS wordt genoemd, is heel anders. Hier best de handleiding van de fabrikant. Vaak krijg je in het, door te drukken op de F1-toets of de ESC bij het opstarten meerdere malen. De functie "PC Health Status" is niet beschikbaar in alle versies. Als je iets in de handleiding van de PC te vinden, moet je kijken in de BIOS. Opmerking: Het BIOS is een soort van "tijdelijke besturingssysteem" om de werkelijke systeem wordt gestart.
 • Overweeg of u de voeding kan zijn overbelast. Als u hebt aangesloten op een USB-poort veel apparaten die betrekking hebben over macht, dit is zeer waarschijnlijk. Een externe harde schijf trekt bijvoorbeeld tijdens het opstarten zeer veel elektriciteit. Een defect dat optreedt na het opstarten van dergelijke inrichtingen wordt meestal veroorzaakt door een defecte voeding.
 • De zekerste manier om een ​​defect in een voeding te vinden, om dit te controleren. De poorten op het moederbord te overbruggen wat vaak wordt voorgesteld als een test, moet je onthouden. Ten eerste kan men dus schade aan de andere oorzaak kan fataal zijn. De gespecialiseerde handelsmaatregelen door een voeding in een paar minuten. Er krijg je ook vervangen als uw pc niet werkt vanwege een defect in de voeding.

Als je de modellen kunt zien, praten alle aandoeningen die te maken hebben met de start van een apparaat, een defect in de voeding. Maar ook stoornissen in werking kan worden veroorzaakt door de component.

Tags: Computer, defect, energie, herkennen schade, voedingen

Gerelateerde Artikelen aan Hoe maak je een defecte voeding herkennen?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden