May 31

Als uw vrouwtjes zijn in de warmte, de dieren beginnen te bloeden tijdens deze tijd en zijn dan klaar voor een hond. Zoals bij de warmte het bloeden niet zolang het gehele warmte duren, maar begint iets later.


Hoe lang bloeden bitches?  - Ontdek de cyclus van de teef


Bitches in warmte op zoek naar een partner.Zolang de ontluchting wijfjes tijdens de hitte, de dieren zijn in het bijzonder aantrekkelijk voor mannen die niet zijn gesteriliseerd.

Hoe lang duurt de hitte

  • Gemiddeld is de hitte duurt 21 dagen bij vrouwtjes. Geringe afwijkingen naar boven of naar beneden zijn heel normaal, omdat niet alle dieren hebben exact dezelfde cyclus. Zijn de dieren aan het begin van de warmte, dan zul je nauwelijks in staat zijn om veranderingen waar te nemen.
  • Pas in de loop van de warmte verander teven vaak het gedrag en vervolgens op een zeer speciale geur. Veel dieren zijn ofwel erg knuffelig als de warmte is er, andere vrouwen zal weinig teven en zijn vaak erg humeurig.
  • In het laatste derde deel van de warmte wordt vastgesteld zogenaamde Läufigkeitsblutung en de dieren bloeden nu tot hete voorbij is. De eerste twee weken van warmte is niet zo zwaar als de laatste fase, omdat de vrouwtjes zijn bereid plafond net aan het einde van de warmte, en ook duidelijke signalen.

Wanneer de vrouwtjes begint te bloeden

  • Heb je teven bracht de eerste keer dat de hitte achter hem, dan is het nu de tijd waarin de randen van de dieren. Voor u als eigenaar van een huisdier, dit komt vaak plotseling, maar de cyclus van de dieren heeft al ingesteld en voorbereid het.
  • In eerste instantie, de vrouwtjes aan de randen tot kort weinig licht rood, dan is de Läufigkeitsblutung gekleurd dieper en dieper totdat de vrouwtjes verliezen belangrijke diepe rode druppels bloed. Hoe kan nu zeggen de dieren tonen ook de vrouwtjes enige fysieke symptomen, maar ook gedragsveranderingen.
  • Is de hond kwam bijna aan het einde van de warmte, dan de dieren niet meer bloeden zo sterk en je kunt langzaam zien hoe het bloed nog steeds felle kleuren. Dit is de gevaarlijke fase waarin je teven kunnen worden gedekt door een niet-gecastreerde tegenhangers nu. De vrouwtjes stopt bij het naderen van een man, en ook plaats de staart opzij. Dit is als een uitnodiging voor de mannelijke en zal hij, tenzij hij verhinderd is het beklimmen van de teef.

Het einde van Läufigkeitsblutung in teven

  • Het verval van de warmte kan veel duidelijker zien als een eigenaar van een hond, als het begin van de warmte. Tegen het einde van het warme seizoen reageren gevoelig op uw teven raken en zet de staart automatisch op de pagina, zolang je de dieren op de top van de staart te raken. Dat vertelt u duidelijk dat de warmte van de vrouwtjes is nog niet voorbij, zelfs als het bloeden bijna volledig tot stilstand is gekomen.
  • Slechts één of twee dagen na de vrouwtjes niet meer bloeden en alleen komt een licht roze gekleurde vloeistof uit de schede, wordt deze fase nadert het einde. Daarna kunnen de dieren niet meer omdat de randen is afgelopen.

Bloeden uw teven na de hitte weer, dan laat de dieren moeten bij de dierenarts worden onderzocht om uit te sluiten ziekte of ontsteking van de baarmoeder.

Tags: kennis, Leisure, warmte, Honden, cyclus, teven

Gerelateerde Artikelen aan Hoe lang bloeden bitches? - Ontdek de cyclus van de teef

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden