June 1

Laminaat wordt vaak uitgeleend het beeld van een gezonde vloerbedekking. Dit laminaat is een kunststof product dat geen kaars echt parket kan bevatten. Aangezien laminaat niet vocht tolereren, ze is in een voortdurend vochtige appartement onmiddellijk de vraag hoe je woonkamers en laminaatvloer droog te krijgen.


Hoe krijg ik vocht uit het appartement?  - Hoe om te drogen laminaat


Met airconditioning huizen zorgen dat venster te blijven.Wanneer u de verzorgingstips voor laminaatvloeren zien, zult u in staat om te vinden dat de zorg en behandeling zijn zeer eenvoudig. Met veel water en heb je niet toegestaan ​​om hier te werken. Vegen uw laminaatvloer is alleen toegestaan ​​met een droge of licht vochtige doek. Te veel vocht schade in ieder geval uw laminaat. Een vochtige appartement dient u zich te drogen snel.

Opgelost zoals u het probleem te krijgen - Overmatig vocht in het appartement

Overmatig vocht in het appartement je weer weg als je voldoende luchtverversing met droge lucht te voorzien. Omdat dan een ontvochtiging van de kamer. Opgemerkt wordt de temperatuur van de lucht volumes te wisselen. Warme lucht kan meer vocht opnemen dan koude lucht.

  • Een hoge luchtvochtigheid in de woning kan verschillende oorzaken hebben. U kunnen van buitenaf of vanuit de binnenkant. Als er water doordringt van buiten in het appartement, moet de juiste reparaties (dak, lekkende ramen, gips) worden uitgevoerd. Waterdamp geproduceerd door de bezetting van de kamers kan eenvoudig en effectief worden geëlimineerd door raam ventilatie. Maar niet altijd raamverluchting zeer betrouwbaar.
  • Nachtventilatie (raam in tilt) voorziet in slechts een kleine uitwisseling van lucht. Met een sterke afkoeling van het venster te onthullen moet je rekening houden met condensatie schade.
  • Zorg voor een uitwisseling van lucht in een vochtige appartement hetzij door luchten - de lucht met het raam open 4 tot 10 minuten - of door cross-ventilatie. Door het openen van alle ramen en deuren tot 4 minuten om doorgang te garanderen. Herhaal dit meerdere keren per dag.
  • Als kamer in uw huis hebben verschillende luchttemperaturen, ze niet te verwarmen met de warmere lucht in de andere kamers. Gotta warme lucht in koelcellen, is er snel toe, de relatieve vochtigheid. Dit vestigt op muren of zelfs op het laminaat.

Beschadigde punten op het laminaat kan alleen worden vervangen door de uitwisseling

  • Als een glas met water in orde en niet de vloeistof onmiddellijk hoeft te elimineren, passeert dan vocht onder het laminaat. Dit is net zoals gevolgen vocht bijvoorbeeld omdat een vochtbarrière ontbreekt onder het laminaat.
  • Ook natte onverwarmde ruimte schaden laminaat. De vloer zal zwellen tot de getroffen gebieden en zijn golvende en lelijk, zelfs na het drogen.
  • Als u krijgt het vocht uit het appartement, kunt u beginnen met het vervangen van het laminaat onderdelen in kwestie. Heb je nog enkele overblijfselen beschikbaar is of het referentienummer van het product om het product bij de hand, kunt u een gelijkwaardige vervanging.

Als laminaat dient opgezwollen over een groot gebied, helpt meestal slechts een volledige vervanging van de vloer. In een zwevende vloer vloer is zeer eenvoudig. Langer het duurt, wanneer het laminaat wordt gelijmd op de grond. Wie geeft een huurder een beschadiging van het laminaat, moet betalen (misschien verzekering).

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Hoe krijg ik vocht uit het appartement? - Hoe om te drogen laminaat

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden