May 30

Aangezien de contractueel gegarandeerde DSL Speed ​​niet altijd overeen met de werkelijk bestaande, het is voor u zeker vóór rente, antwoorden op de vraag "Hoe snel doet mijn internetverbinding?" krijgen. Voor langere downloads kan dit belangrijk zijn, zodat je manieren moeten vinden en waar te nemen met het oog op het huidige tempo kan meten.


Hoe kan ik mijn ADSL-snelheid meten?


Waar het om gaat is wat echt belangrijk hier.Contract is meestal de breedband internet toegang, niet de snelheid

 • Uw provider zal hebben gehouden in haar algemene voorwaarden, in de meeste gevallen dat er een DSL-16000-contract, zelfs als je bijvoorbeeld geconcludeerd, dit betekent niet noodzakelijk dat je nodig hebt om op de weg met de juiste snelheid op het internet eigenlijk. Hier komen dan clausules als lokale omstandigheden of soortgelijke uitsluitingen zijn van toepassing. Daarom is het meten van de werkelijk bestaande mogelijkheden van het contractenrecht perspectief, maar weinig zin.
 • Echter, als je nog, bijvoorbeeld in te schrijven bij een van de vele online games, het is voor u om de vraag te beantwoorden: "Hoe krijg ik mijn echte mogelijkheden in de ervaring?" belangrijk om te zien of uw breedbandverbinding houdt echt voldoende mogelijkheden om te overleven daar kan.

U zult hebben relatief weinig plezier op de spelen als je om zelf te bepalen dat uw internet verbinding niet kan bieden de service die ze dringend nodig hebben.

De snelheid van de breedbandverbinding meetbaar

Om te bepalen hoe snel je verbinding is echt aanwezig is, moet de upload en download de prestaties worden gemeten. Hier zal een bestand van een bepaalde grootte worden gedownload van een server en opnieuw geupload daarna. Dit proces wordt gevolgd en aan het einde geanalyseerd.

 • Na evaluatie van de resultaten, wordt de snelheid berekend op basis van de respectieve bestede tijd, afzonderlijk berekend voor het uploaden en downloaden, uit deze neemt vervolgens de conclusie dat de prestaties u daadwerkelijk beschikbaar is.
 • Het bepalen van de desbetreffende cijfers is een nogal ingewikkelde kwestie, moet je per se toevlucht nemen tot overeenkomstige aanbiedingen op het internet waar je antwoorden op belangrijke vragen die u kan snel worden gegeven. Zoekopdrachten als "DSL speed" of "maatregel breedband" biedt u de mogelijkheid om dat te doen voor u individueel uit de talrijke aanbiedingen ware.

Worden geladen met de respectieve één van de "harde schijf" uw eigen omstandigheden, het gebruik van de server en de ingestelde "maximale": Zelfs als u de hoogst mogelijke resultaten te bereiken, is afhankelijk van uw snelheid waarmee u downloaden datapakketten, altijd van een aantal onderdelen uit must. Niet voldoet aan altijd uw breedbandverbinding de schuld voor een langzame verbinding.

Dus krijg je zekerheid over uw DSL-snelheid

 1. Bezoek uw ": een aanbieder van deze dienst de snelheid aan het werk weg te laten. "
 2. Zorg ervoor dat u op dat moment uw verbinding staan ​​en dat uw computer is verbonden via een kabel naar de modem of router. Een WLAN-verbinding kan onjuiste gegevens te produceren
 3. Nu sluit alle andere toepassingen, zodat alleen de browser, waarin de betreffende webpagina geopend, zorgt prestaties.
 4. Scroll naar beneden de pagina nu zo ver naar beneden tot je sectie gevonden vinden de "Speed ​​test voor Duitsland".
 5. Wanneer DSL-optie moet het merk reeds hebben plaatsgevonden, zodat je nu alleen uw ISP en uw ongebruikte tarief van de juiste drop-down menu voordat u al "geschreven" te selecteren zijn werk gedaan met het invoeren van uw postcode in je.
 6. Na kennis te hebben genomen van het privacybeleid en dit wordt bevestigd door het aanvinken van het passende vakje, je hebt nu de meting starten door te klikken op de knop in kwestie.
 7. Downloaden en uploaden zijn met succes afgerond, krijg je de resultaten weergegeven en wordt ook geen informatie ontvangen over hoe goed uw verbinding vergelijkt met andere havens.

Tags: Internet, snelheid, DSL, beurzen

Gerelateerde Artikelen aan Hoe kan ik mijn ADSL-snelheid meten?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden