May 31

Vooral in de koudere seizoenen of een activiteit in een slecht geventileerde kantoor veel mensen last van een droge huid. Het is uiterst belangrijk om de droge huid te behouden en leveren van hun zorg actieve ingrediënten, niet in het minst omdat het overspant onaangenaam en meestal ziet er ook rood en schilferig. Veel gezichtsmaskers, die kunnen worden gekocht in drogisterijen en parfumerieën, zijn duur en voorzien van chemische toevoegingen. Daarom is het raadzaam om een ​​oplossing op maat van de individuele behoeften zelf Facemask raken. Dit is zeer eenvoudig en ook kost niet veel.


Hoe kan ik een masker voor de droge huid zichzelf?


Maskers voor de droge huid kan gemakkelijk zelf doen.Wat je nodig hebt:

 • Gehakte amandelen
 • Eierdooier
 • Honing
 • Heet Water
 • Roomkaas
 • Bananen
 • Kokende Olie
 • Citroensap

Er zijn verschillende manieren om een ​​gezichtsmasker voor de droge huid te maken. De meeste ingrediënten die je waarschijnlijk thuis.

Maak een amandel masker voor de droge huid van het gelaat zelf

 1. Een variant met een droge huid, de behandeling te bestrijden met een amandel masker.
 2. Hiervoor neem drie eetlepels gehakte amandelen bij de hand om deze te verwerken in een elektrische koffiemolen tot een fijn poeder.
 3. De gehakte amandelen met een eidooier en een theelepel honing mix. Geleidelijk voeg wat warm water tot het mengsel tot een viskeuze, smeerbare massa.
 4. Nu reinigen je gezicht grondig en het masker toe te passen op dik amandel. Niet uw nek en uw hals te vergeten!
 5. Laat de gezichtsmasker op voor ongeveer twintig minuten. Spoel daarna grondig.

Een gezichtsmasker van de banaan en wrongel droge huid

 1. Ook zeer effectief tegen een droge huid is een masker van banaan en kwark.
 2. Om dit, drie eetlepels roomkaas te doen en meng het met de helft, depressief banaan en vervolgens te verhogen een ei eronder.
 3. Het mengsel voorzichtig toepassing op het gezicht en de hals. Laat het ongeveer een half uur het geheel.

Maak het geval van bijzonder gestresste huid een gezichtsmasker van eigeel en olie zelf

 1. Voor bijzonder vermoeide en droge huid, is het raadzaam om een ​​dooier-olie masker toepassen.
 2. Voor dit, eierdooier, een theelepel olie, bijvoorbeeld raapolie, de beste koudgeperst en enkele druppels citroensap tot een homogene massa.
 3. Deze massa Breng op het gezicht, de hals en het decolleté. Sinds citroensap bevat veel zuur, moet je niet laten weken voor meer dan een kwart van een uur het masker. Vervolgens grondig het gezicht met warm water.

Een gezichtsmasker U kunt twee keer per week toe te passen in het bijzonder droge huid. Gewoonlijk zal echter voldoende behandeling eenmaal per week. Je zult zien dat je huid begint te regenereren na ten minste vier weken. Ik wens u veel succes!

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Hoe kan ik een masker voor de droge huid zichzelf?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden