May 31

Hoewel de klassieke letter een rol in de privé-correspondentie speelt nauwelijks, hij is een onmisbaar onderdeel van het bedrijfsleven en de officiële correspondentie. Een brief, of als een standaard brief of per aangetekende post, is in principe op de officiële en in het bijzonder in de officiële briefwisseling (bijvoorbeeld de belastingdienst), een e-mail de voorkeur. Echter, het is belangrijk dat de letter gestructureerd en goed geordend. Hoe ga je bouwen en breken een officiële brief van optimaal, lees het volgende artikel.


"Hoe is een brief opgebouwd?" - Meer informatie over een officiële brief Ontdek


Om een ​​officiële brief te schrijven.Wat je nodig hebt:

 • Computer
 • Write programma (bijvoorbeeld Microsoft Word)
 • Filler of pen
 • Papier

De voorbereidingen voor een officiële brief

In principe is het het beste als je de brief aan de computer te schrijven. U moet eerst controleren een aantal instellingen in uw tekstverwerker.

 • Het is belangrijk dat u het papier correct ingesteld. Dat wil zeggen, moet u zeker kiezen voor dit portret en zet de marges.
 • De pagina-afmetingen zijn hetzelfde in alle officiële brief. In de lengte van 29,7 cm, breedte 21,0 cm. De bovenste en onderste marges moeten 1,69 cm.
 • De marge is 2,41 cm links en rechts 0,81 cm. U kunt echter ook instellen zowel de marges tot 2,41 cm, het ziet er een beetje beter.
 • De letters mogen een grootte van 10 te hebben en bij voorkeur moet je het lettertype kiezen "Times New Roman" of "Arial". Als de brief bijvoorbeeld een reclamebureau o. Ä. Directed, dus je kunt ook kiezen voor een meer moderne lettertype.
 • Als je brief is langer dan een pagina, moet je gebruiken en ook paginanummers.

Hebt u alle instellingen uitgevoerd, kunt u de sjabloon op te slaan. Zodat u altijd de exacte afmetingen van de letter en niet om ze opnieuw instellen.

Dus een officiële brief wordt opgezet

Een officiële brief is altijd dezelfde structuur, in: adres, datum, onderwerp, titel, inleiding, het lichaam, conclusie, adoptie, en handtekening van de afzender. Hieronder vindt u enkele nuttige informatie over de individuele structuur punten van een brief vindt u:

 • Een brief begint altijd met het adres van de ontvanger. Je schrijft op de bovenste links op het papier. Als u wilt dat de brief moderne te maken, zodat je schrijft de uiteindelijke titel en de eerste en de laatste naam voor de naam van het bedrijf. De "vrouw" of "Heer" kan worden weggelaten.
 • Het blijft met de datum. Dit schrijven naar de rechterkant van de brief. Het is genoeg als je echt alleen schrijf de datum, de locatie-informatie voor de datum is niet meer nodig. Schrijf. De maand in woorden en niet in het nummer, dit is beter leesbaar
 • Het onderwerp mag niet ontbreken, want dit is het belangrijkste lichaamsdeel in een officiële brief. Over het onderwerp wordt meestal eerst gezien, verhogen het onderwerp dienovereenkomstig geproduceerd. Ook moet het subject worden geformuleerd dat het interessant en spreekt de ontvanger direct. Belangrijk hierbij is het feit dat je niet meer vooruit te schrijven het woord "onderwerp" in de brief.
 • Het gaat verder met de aanspreektitel. Dit begint meestal met "Geachte mevrouw ..." of "Geachte heer ...". Er zijn echter enkele mooier en ook aantrekkelijker styling. Enkele voorbeelden: "Goedemiddag mevrouw / meneer ..." of "Wij heten u van harte welkom, mevrouw / meneer ... '. Je zal hier iets origineels komen. Je weet niet de naam, zoals. Bijvoorbeeld bij overheden, schrijf beste gewoon "goede dag". Na de begroeting met een komma, zoals de introductie begint kleine letters.
 • De introductie moet je altijd verwijzen naar de ontvanger van de brief. Voor een eventuele vorige oproep of een brief zou u willen bedanken in de inleiding.
 • In het grootste deel vindt u de echte zorg te schrijven. Schrijf hier, maar niet in detail, heb je meer kans om te voldoen aan de belangrijkste informatie.
 • De conclusie moet altijd positief worden geschreven. In het laatste deel dank en een eventueel verzoek om de ontvanger van de brief. Een goede finale is een dergelijke. B. 'Ik wens u een mooie en succesvolle week. "
 • "Met vriendelijke groet," lezen we in elke brief, hier een verrassing de moderne stijl is zeer geschikt voor. B. "Groeten uit ... 'of' Hoogachtend stuurt je ...".
 • Uw handtekening dient te worden ondertekend met uw volledige naam. Gebruik hier bij voorkeur een blauwe pen of potlood. U kunt ook uw naam toe te voegen onder uw handschrift met de computer. Toen enkele regelafstand toegevoegd onder de handtekening van uw afzender toe te voegen u. Heeft u een briefpapier of sjabloon met bedrijfslogo, wordt de afzender weggelaten.

Met deze informatie heeft u altijd uw officiële brief naar behoren. De vraag "Hoe wordt een brief opgebouwd?" zal u niet langer te voorzien in deze handleiding.

Tags: Computer, de bouw, brief, School, officieel, sollicitatiebrief

Gerelateerde Artikelen aan "Hoe is een brief opgebouwd?" - Meer informatie over een officiële brief Ontdek

Tags

© 2024 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden