May 30

Een primer dient voor te bereiden, bijvoorbeeld een wand voor de eigenlijke verf, gips of dergelijke plakken. B. behangen. Trade biedt uiteenlopende primer, waarvan het gebruik afhankelijk van het type en de aard van het specifieke substraat en de aard van de betreffende deklaag.


Het vullen van de muur - zodat u de juiste primer


Een primer van de wand in veel gevallen essentieel.Wat je nodig hebt:

 • Grondverf
 • Quast voor het aanbrengen

Wat betekent dat een primer

 • Een primer vormt als het ware het bindmiddel tussen de wand en de bodem en de respectieve bovenste. Zonder de juiste primer bijvoorbeeld pleisters, verven en lakken niet correct en schilferen hechten.
 • De wand in kwestie wordt opgeruwd door een primer, die met het blote oog, maar niet te herkennen is. Echter, een primer dient niet alleen als een adhesiepromotor tussen wand en oppervlaktemateriaal, maar eveneens de desbetreffende ondergrond consolideren, vooral in zand oppervlakken.
 • Ook het absorptievermogen van de wand of de respectievelijke sub-basismateriaal, een primer reduceren. Vaak is de impregnering van de primer is vereist, vooral als vlekken, kleurpigmenten en dergelijke doordringen van de metro naar het oppervlaktemateriaal. Ze hebben ook bedoeld om de penetratie van water of vocht in de ondergrond te voorkomen.
 • In de verschillende soorten primers moet je altijd voor zorgen dat u de juiste primer voor de muur of het desbetreffende oppervlak in kwestie.

Te gebruiken voor uw muur de juiste primer

 • Onder de talrijke primers behoort tot één van de diepe grondwater. U kunt binnen gebruiken voor minerale ondergronden. Het vermindert de absorptie van de wand of wordt genomen. Een voorbeeld hiervan zijn fijne poriën gipsplaat van de gipsplaat. Deze primer moet royaal aanbrengen, indien nodig, nog een keer. Een borstel toepassen, een borstelvormige borstel.
 • Om penetratie van vlekken zoals water merken, Stock- of nicotinepleisters, een zogenaamd waterdichte gips aanbiedingen voorkomen - vooral als je wilt naar een fijnkorrelige roll pleister toe te passen op de muur. Sperrgrund bevat witte kleur pigmenten, zodat het dekt kleurverschillen zeer goed. U kan ook nodig zijn om deze primer herhaaldelijk toepassen.
 • Net als de vergrendelende basis voorkomt ook pleisterondergrond dat vlekken doordringen in de wand aan het oppervlaktemateriaal. Deze primer is fijnkorrelig, dus gips hecht bijzonder goed.
 • In bijzonder moeilijke ondergronden zoals binnenshuis. Als hout zoals hout planken of spaanplaat, maar ook voor niet-zuigende ondergronden, is "zeer primer" zou bieden. Deze primer is om de hechting tussen het substraat en een cementgebonden massa dergelijke te maken. Omdat tegellijm of een gietvloer hier.
 • Als u tegels op de muur die u wilt schilderen over een, wordt tegel primer aanbevolen. Deze primer je dragen op de grondig gereinigd tegels. Het maakt de tegel saai en daardoor een verbetering van de hechting tussen oude tegels en nieuwe verf.

Het maakt niet uit wat je uiteindelijk primer gebruiken: Voor het beste resultaat is het van cruciaal belang in veel gevallen. Voor de kwaliteit van het betreffende oppervlak de juiste primer meestal speelt een cruciale rol.

Tags: Yourself, muur primer, primer gegrond

Gerelateerde Artikelen aan Het vullen van de muur - zodat u de juiste primer

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden