May 30

Een VPN verbinding, bijvoorbeeld voor veel studenten en medewerkers een zeer nuttige functie. Daarom hebben veel gebruik van een dergelijke verbinding al op uw PC of laptop. Maar zelfs de iPad, kan men dit op. Als u eigenaar van een iPad en moeten een VPN-verbinding, moet u zeker Volg de onderstaande instructies.


Het opzetten van VPN op iPad - hoe het werkt


U kunt ook instellen op de iPad met slechts een paar klikken een VPN-verbinding.Wat is een VPN-verbinding?

VPN is de afkorting van de term "Virtual Private Network", dat wil zeggen een virtual private network en het nastreven van een specifiek doel:

  • Als u een ingeschreven student, zal je al hebt gemerkt dat je buiten de universiteit heeft geen toegang tot vele bronnen die je gemakkelijk kunt krijgen in de universiteit niet. Daartoe ontbreekt uw verbinding te bewijzen dat u in aanmerking komt voor het. Met een VPN-verbinding naar de Universiteit, kunt u dit probleem omzeilen.
  • Dus u kunt maken van uw thuisnetwerk van een VPN-verbinding, die het uiterlijk van de bezochte webpagina's die je normaal kunt het onderzoek in de universitaire netwerk kan geven. Zo kunt u ook van thuis uit, bel elke voorbeeld. Bronnen, zoals in de bibliotheek.
  • Net zo interessant en belangrijk zijn VPN-verbindingen voor werknemers die actief zijn het Home Office. Dus je kunt gebruiken zoals gebruikelijk van thuis uit op uw bedrijf laptop alle functies.

De benodigde informatie die je nodig hebt om het opzetten van een VPN-verbinding in overeenstemming met de onderstaande instructies, moet u deze twee voorbeelden te controleren, hetzij in uw bibliotheek of uw medewerkers.

Voor het opzetten van een VPN-verbinding op uw iPad

Een VPN-verbinding is een zeer nuttige functie en kan eenvoudig worden ingesteld met de iPad. Dit vereist dat u slechts een paar klikken te maken.

  1. Op je iPad instellingen en kies hier op het punt de titel "Algemeen".
  2. Vervolgens, scroll naar beneden. Hier vindt u het item "VPN" te vinden. U krijgt een slider, waarmee u een VPN-verbinding mogelijk te maken en "toevoegen VPN" het punt te vinden. Selecteer op dit punt.
  3. Het opent nu een venster waarin u nodig hebt om een ​​aantal instellingen te maken. De informatie voor deze instellingen, moet u worden geverifieerd met de respectieve netwerkbeheerder, afhankelijk van wat je wilt van een VPN-verbinding te maken.
  4. Hebt u uw netwerk, het instellen van de "VPN" optie verschijnt onmiddellijk wanneer u het derde item van boven te openen. Hier kunt u comfortabel en gemakkelijk mogelijk te maken en de verbinding uit te schakelen.

Tags: Internet, Computer, Apple, iPad, netwerkinstallatie

Gerelateerde Artikelen aan Het opzetten van VPN op iPad - hoe het werkt

Tags

© 2019 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden