June 1

Er is een risico van schimmelgroei in elk appartement. Vooral in koele, vochtige en slecht verlichte hoeken van je kamer, kan de schimmel zich ophopen. Hoewel hij onzichtbaar is, moet u overleggen met een vormtest verduidelijken en eventueel verder te gaan met opzet, echter. De test kan gemakkelijk te maken of zelf uit te voeren.


Het nemen van een mal test zelf - hoe het werkt


Voer een test schimmel zich.Wat je nodig hebt:

 • Mold Test

Om de test schimmel van toepassing op zichzelf

U kunt het uitvoeren van een mal testen zelf zonder veel inspanning. Alles wat je nodig hebt is een Ausgangsset, die kunnen worden gekocht bij elke apotheek.

 1. Neem de Schimmeltestset van de apotheek van uw vertrouwen en de items op een tafel.
 2. Hoe dan ook, wordt u gegeven met een deksel van een buis. In daar vindt u een voorbeeld geven. Neem deze nu uit je potentieel besmet muur.
 3. Nu u het deksel dicht en wacht ongeveer een week uit.
 4. Gedurende deze tijd kunt u nu gooien en dan een kijkje op de buis, want als mal het monster in de buis reageert. Nadat de reactie tijd dat je dan duidelijk worden aangegeven of het inderdaad schimmel groei in uw vermoedens.
 5. Als alternatief kunt u een stok met een watje te vinden. Met de film kleeft aan het aangetaste muur langs en geeft dit als voorbeeld later in de reageerbuis. De reactie wordt vervolgens hetzelfde of op zijn best geen.
 6. Met gerenommeerde verkopers kijken na de opgegeven wachttijd gebaseerd op imagings waarop Schimmelart is overkomen.

Kennismaking een testresultaat, het document dat de schimmel, zo snel mogelijk bij de matrijs te elimineren.

Het maken van de "mal experiment" met professionele hulp

Natuurlijk kunt u een leek altijd brengen extra bronnen van fout die kan regeren op zijn witte paard-test een wetenschapper. Daarom is een combinatie van eigen initiatief en professionele evaluatie is de beste manier om een ​​betrouwbaar resultaat te krijgen.

 1. Voer op dezelfde manier zelfstandig in dit geval, uw test met de test set overgenomen door. Verwijder uw monster en sluit het in de reageerbuis een.
 2. De meeste test items hebben een aantekening op een onderzoek van instituut. Normaal gesproken is gelijk aan een inzending certificaat worden gehecht, anders kun je de informatie aan de fabrikant gegevens op de verpakking te nemen.
 3. In een aantal tests, moet u een paar meer informatie te geven. Dit betreft de ruimten en de ligging van de kamer. Beantwoord deze vragen.
 4. Pak dan uw experiment in de geleverde of ter beschikking gesteld door u inpakken.
 5. Nu je steekproef om u en zal moeten wachten 3-7 dagen na. U ontvangt een gedetailleerde informatie over de groei van de schimmel in uw kamer te ontvangen.

De telling schimmel gezet op de veiligheid. Immers in dit geval, over uw gezondheid. Zoals u hebt gezien, zijn geen speciale vaardigheden die nodig zijn voor het gedrag van een commerciële schimmel testen, dus je kunt ook de test zelf te nemen.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Het nemen van een mal test zelf - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden