May 31

Wil werk vandaag Bautpaare veel individuele mogelijk bruiloft. Zodat uw bruidsboeket perfect bij je past bij de burgerlijke stand, kunt u het zelf maken.


Het nemen van een bruidsboeket voor de Registry Office zelf - dus slaagt's


Maak jezelf je droom boeket.Individualiteit bij het altaar en in het register kantoor vertegenwoordigt vele jonggehuwden nu hoog op de zoeklijst. Reden genoeg om "self-made" en het bruidsboeket te stellen. Hier is hoe:

Haal de juiste bloemen voor de burgerlijke stand

 • Voordat het naar binding het boeket, is het belangrijk om de juiste bloemen te krijgen.
 • U kunt kopen, ofwel enkel of kies uit eigen tuin (maar niet alleen kiezen uit externe tuinen, want dat is strafbaar).
 • Wilt u precies het eens over de kleur van de bloemen op je outfit. Voor witte klederen, kun je eigenlijk een combinatie van alle kleuren om de kleur wanneer je moet aandacht besteden aan uw smaak.
 • Erg leuk zijn de volgende kleurencombinaties: match een champagne-kleurige jurk roze of fuchsia bloemen zeer goed. Zelfs oranje bloemen kunnen uitstekend worden gecombineerd. Bij een rode jurk een delicate gele of witte bloemen kunnen worden gekozen.
 • Bestrijk de stengels ook met een vochtige doek, zodat de resterende grond wordt verwijderd.
 • Vooral rozen, lelies en verschillende grassen zijn uitstekend. Andere bloemen, zoals de Zimmerbegonie (staat voor schaamte) of de tulp (staat voor kou) zijn minder geschikt. Uiteindelijk, echter, moet u naar uw smaak.
 • In het algemeen, omdat een bruiloft is een vreugdevolle gebeurtenis, moet de bloemen vrolijker kijken. Vooral bloemen die naar beneden hangen lang zijn, terwijl van harte welkom.
 • Om de Registry Office Spice up het boeket een beetje, bent u in staat te organiseren, enz., Om ze op te nemen in verband met de ambachtelijke winkel kan ook kunstmatige takken (eventueel gekleurd).

Om het bruidsboeket binden

 1. Nu zet de bloemen samen, dus het geeft een boeket.
 2. Snijd de uiteinden van de bloemen op een lengte gesneden diagonaal van de stijlen.
 3. Bestrijk de stengels ook met een vochtige doek, zodat de resterende grond wordt schoongemaakt.
 4. Nu kunt u zien wat Strauss past in uw mening, als je wilt nog een andere sieraden te nemen - takken zijn net zo mooi als kralen, die kan worden vastgelijmd aan de bloem of aangesloten tussen.
 5. Bind de bloemen nu met een rubber of een band samen. Om het mooier, dan kunt u dus nog bind een lint. Als u distribueren naar de steellengte, u ook voorkomen dat de jurk is vuil uit de stengels.
 6. U kunt mogelijk ook nog hechten meer linten of kralen.

Eindig uw bruidsboeket.

Tags: Ambachten, bloemen, parels, bruidsboeket, burgerlijke huwelijken

Gerelateerde Artikelen aan Het nemen van een bruidsboeket voor de Registry Office zelf - dus slaagt's

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden