May 30

Bonsai is een type tuin kunst uit het Verre Oosten. Bomen en struiken worden geteeld op het ware terug uitwisselingsformaat. U kunt zelf ook doen.


Het nemen van een Bonsai zelf - dus het kan werken


Zo mooi is een bonsai. © Karl-Heinz Laube / PixelioWat je nodig hebt:

 • kleinwüchsiges boompje
 • ondiepe schaal
 • steenachtige bodem met poreuze klei
 • Koperdraad

Het is een kunst om te handhaven of zelfs om zich op te trekken Bonsai. In onze westerse samenleving, de bonsai bomen zijn waarschijnlijk de bekendste, maar in het Verre Oosten en struiken worden aangetrokken door Bonsai.

Dat is de kunst van het tuinieren bonsai

 • Bonsai is gemakkelijk uitgedrukt alleen kunst, eigenlijk in de natuur Bomen en struiken bestaande in kleine formaat te creëren. Vervolgens kunt u in de tuin of speciaal ontworpen nissen in uw huis.
 • Het woord bonsai is gemaakt van 2 woorden, de Bon voor "shell" en sai voor "plant". In diverse Aziatische landen wordt het geïnterpreteerd als: "planten in de schil" of "landschap of een scène in de schelp '.
 • De meest populaire bomen die je het zelf kunt doen als een Bonsai zijn dennen, esdoorns, jeneverbessen, Aziatische iepen, azalea's en fruitbomen zoals appels en Japanse abrikoos.
 • Goed onderhouden bonsai kan leven honderd jaar oud, en zeer waardevol te zijn.

Hoe om uw eigen bonsai te maken

 1. In ons deel van de cursus moet je inheemse bomen nemen of winterklaar uit Azië. Neem verschillende soorten esdoorn, sparren, grenen of jeneverbes. Begin hoogstens ook bij een verhoudingsgewijs kleine soorten zoals dwerg pine.
 2. De kunst begint met de shell. Je moet een beetje vrij ondiepe schaal. Je moet een aantrekkelijke vorm hebben en kijken.
 3. De vloer kan rustig zijn en onvruchtbare een beetje rotsachtig met poreuze klei. De winkels goed water. Kortom, nu u verwaarlozing je geplante boom. Hij heeft weinig ruimte voor de wortels, weinig water en voedingsstoffen en dus groeit veel langzamer en alles is kleiner.
 4. Steek uw installatie aan het begin opnieuw en snijd meer dan de helft van de kluit uit. Snij de takken weer opnieuw en opnieuw en moedigen degenen met wie je wilt de bonsai vorm te geven.
 5. Met zachte aluminium of koperen draden, kunt u de belangrijkste takken te dwingen in een bepaalde vorm en richting. Wikkel de takken voorzichtig en zet ze in de juiste richting. Maak de zeer zorgvuldig zodat ze niet breken.
 6. Ook belangrijk is een stuk van de helderheid, waardoor de holistische groei stimuleert en brengt minder individueel rijden uit strut.
 7. Vind het juiste niveau van water en kunstmest. De bonsai zal niet zo veel van nodig hebben, het kan gemakkelijk kantelen de grond en bederven.

Om bonsai zelf te maken, is al een bepaalde hoeveelheid van de kunst en de manier waarop het zou moeten zijn. Veel leert je deze ervaring en je zal een lange tijd groot genoegen om de have "planten in de schotel."

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Het nemen van een Bonsai zelf - dus het kan werken

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden