May 30

Natuurlijk is er in elke bouwmarkt om gazon stenen en deze kosten niet eens veel geld te kopen. Maar wie wil haar tuin volledig aan te passen en af ​​te zien 08/15 producten, moet durven om jezelf het gazon van de stenen te maken. Dat is veel gemakkelijker dan je zou denken, en het resultaat kan zeer decoratief zijn.


Het maken van turf stenen zelf - ideeën voor een creatieve grass-Deko


Lawn stenen kunnen individueel zelf worden uitgebracht.Wat je nodig hebt:

 • Plastic vorm "steen" of "Roman pavement"
 • Estrich Concrete
 • grote plastic kuip
 • Troffel
 • Rubberen hamer
 • eventueel speciale kleurpigmenten

-Same gemaakt gazon stenen uit dekvloer beton een eenvoudige, maar zeer bijzondere tuin decoraties die individueel meer of minder opvallend worden gebruikt. Het leuke is dat de stenen rechtstreeks kunnen worden uitgebracht op de plek in de plastic schimmelvorming; ze zijn vorstbestendig en eeuwig met de juiste voorbereiding.

Om te slagen in het gazon zelf gegoten steen

 1. Prik met een spade of een schop van een stuk turf in de geschatte diameter van de steen te werpen. De diepte mag niet meer dan 4 cm. De afgewerkte gazon steen moet vlak op het Rasennabe eind, zodat gemakkelijk worden gemaaid.
 2. In de volgende stap van de bodem enigszins samengedrukt. Iedereen die een stamper bezit, kan dit gebruiken. Anders ook solide schoppen zijn voeten genoeg.
 3. Nu roer de chape beton instructies van de fabrikant met water in een grote plastic kuip aan. Dit gaat met een paar stenen zeker zeer goed met de hand. Echter, als je wilt meer turf stenen giet, een mixer bevestiging voor boren zinvol.
 4. Zorg ervoor dat het beton is niet te vloeibaar. Met een stoere, pasteuze consistentie de vervaardiging van gazon decoratie beste werkt.
 5. Steek nu de vorm of zelfs maar een deel van het aan de beveiligde locatie waar later het gazon steen moet liggen. Vul de betonnen vloer met een troffel snel naar de rand binnen.
 6. Om luchtbellen te vermijden, tik met een rubberen hamer om voorzichtig op de randen en richels van de mal.
 7. Strijk het oppervlak met een troffel. Voor een bijzonder goed geproportioneerd Hierdoor wordt de gietpan getrokken via natte beton.
 8. Bent u tevreden met het resultaat, til de mal voorzichtig en gelijkmatig omhoog.

Opvallende gazon stone - Ideeën

 • Kleur uw gazon stenen. Met speciale kleurpigmenten voor beton, kunt u al brengt het mengen van kleuren. Of het Terracotta, antraciet of oker tinten, voor elke smaak beschikbaar. Degenen die willen een intense kleur te bereiken, maar heeft een relatief grote hoeveelheid pigmenten.
 • Zet bewust gebruik van een enkele gazon steen als een bijzondere blikvanger. Bijvoorbeeld, op één of meer platte plastic insecten, spinnen of andere -kriechtiere in het beton. Als hoeft niet boven het plafond worden gemaaid kan worden verhoogd deze "inzetten" goed. Een onopvallende plaats in de tuin kan een nieuwe attractie dus geworden.
 • Wilt u z. B. set een enkele boom in de voortuin in scene invloed op een groep van kleurrijke cast turf stenen imiteert natuursteen rond de stam als een eye-catcher. Het doet er niet komen ook op de uniformiteit; experimenteren met asymmetrie.
 • Een andere mogelijke toepassing is het gieten van een klein pad. Aangezien de mal is opgebouwd uit verschillende elementen, kunt u aanpassen - een rechte of golvende lijnen zijn geen probleem. Bij het uitgieten dat de verschijning varieert, afhankelijk van hoe u het formulier opnieuw beginnen.
 • Zodra je op verschillende turf stenen hebben besloten, zijn er verschillende manieren voor de verwijdering ervan. Is ongeveer later gemaaid, kunt u ofwel laat het gras in de gaten door de groeiende of giet het beton van gewrichten. De laatste maakt het gazon Deco stabiel op zich. Blijf de decoratieve stenen onberoerd, het ziet er erg mooi, om de scheuren met grind, gruis of shell breuk te vullen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Het maken van turf stenen zelf - ideeën voor een creatieve grass-Deko

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden